The Chronicles of Duman Vol. 1

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    Günlük yazmaya karar verdim. O kadından habersiz laptopunda yazıyorum sakın çaktırmayın. Bu sanıyo ki gece yatarken laptop güncelleme yapcak diye kapanmıyo. Bilmiyo ki bizim kedi portalından teknolocik bi arkadaşı ayarttım da onun sayesinde pc emrime amade. Ama şimdi uyumam lazım güzeller, olmayan pirelerim uçuşmak istiyo. İlk entryde görüşürüz miavovvvv...

    05.15: Miaorffffff günaydınnnn. Aha eee hala uyuyo bu kadın. Du bakiyim bi yastığını çekiştiriyim uyanacak mı? Ohhooo nerdeeee pireleri uçuşuyor. Ayy pardon nan pire bu insan kısmında olmuyordu. Piyyyyy horlamaya bak!! Abi sonra adam buna horluyosun dediğinde ben hayatta horlamam diyor lan. Duymuyolar mı acaba horlamalarını? Halbuki ben uyurken mırlasam duyuyorum. Püff neyse bırak bu uyusun ben gidip bi çişimi yapayım. Abi bu kum kabını da ben daha enikken aldılar, ben oldum dana kadar kum kabı hala aynı. Abicim nasıl sığayım ben bunun içine bu cüsseyle yau. Haşır hışıor haşır... Aha işte yine kumlar örtüneyim derken dışarda. Sonra beni azarlıyor manyak kadın niye habire döküyosun bunları diye. Ahh ablacım o temiz kumu dışarı atmak nassı bi keyif sen anlamazsın ama.

    05.35: Hmm biraz da yemek yiyeyim ben. Bu saatte yaş mama diye miyavlasam kesin ağzıma s.çar kadın. Oğlum Duman kıs çeneni kuru mama zıkkımlan hadi. Lan bakmayın öyle kuru mamaya burun kıvırıyomuş gibi gözüktüğüme. Sevdiğimi düşünürlerse yaş mamayı rüyamda görürüm bi daha diye yapıyorum. Pek de güzel bu son aldıkları mama aslında. Bi de neymiş efendim beni zayıflatacakmış da günde bilmem kaç gram yemeliymişim de. Lan o dediğin gram benim dişimin kovuğunda kalır ki... Boş ver yumul oğlum sen tabağa.

    05.50: Yalanma vakti. Abi şu tüylerim çok afilli farkındayım da bööle yalanırken bi kaçıyolar ya boğazıma felan, bi de bazen yalayamıyorum bile dilim girmiyo aralarına. Çoğ zor iş lan uzun tüy. Neyse kuyruktan başlayalım bakalım. Annem ki kendisini çok az hatırlıyorum ama bana bir kedinin ilk önceliğinin temizlik olduğunu öğretmişti. Lan biz o zaman nerede yaşıyoduk, bak küçüklük işte çok hayal meyal aklımda. Ama balık kokan bi yerdi. Bi de ev diildi nan orası. Anneme sokulmasam üşüdüğüm geceler olurdu hatırlıyorum. Neyse pipiyi de yalamak lazım malum az önce işedim. Şlap şulup,slaşp...şlsıp.....şlp...... Ya bu pipide bi şeyler var abi yalarken nasıl bööle içim bi hoş oluyo anlatamam. Ama o kadarla kalıyor, sanki daha da ötesi vardı da niye unuttum ki ben bu pipi olayını? Amaaan neyse devam yalanmaya.



    06.15: Püfff yalandık bitti ama bunlar hala uyuyor. Hayır anlamıyorum ki bu kadın hariç diğerleri hep kapısını kapatıyor. Tamam bu kapı da kapalı olsa ben yatağın bi tarafını sahiplenemeycektim ama yaaa sıkıldım işte...İyisi mi ben şu abimin kapısını açayım da onu uyandırayım. Kapı açmayı biliyorum da naaparsın işte az zaman alıyor serde kedilik olduğundan. Hırşş hırşşş ( kapı tırmalama sesleri) pattt kütttt ( kapı koluna atlama sesleri).
    -- Duman git zıbar gelmiyim yanına...
    -- Şişşşt kedi bırak şu kapıyı...
    -- Aaaa her sabah her sabah illa yiyeceksin ha şu terliği... Çatt
    Ohaa ohaaa can var la burda,acıdı herhalde. Abi bu kadın nasıl her seferinde isabet ettiriyor bu terliği yaaa? Mabaadım acıdı lan mabaadım...Üff tamam gidiyorum dolabın arkasına, nasılsa uyanırsınız birazdan, hıh !!!

    07.10: Aaa içim geçmiş lan burda. Oyy oyy belim belim belim. Buraya minder koysalar dicem de benden başka buraya girebilen yok ki. Ya bi minderi çekiştirsem sokamazmıyım ki buraya? Oğlum Duman bugün kapıları açık bırakırlarsa dene bakiim sen şu minder işini bi. Neyse kalkmışlar mı bakalım . Hah her sabahki gibi işte. Abimle adam uyanmış kadın uyuyor hala. Üfff bu adam bana yemek vermez, abim anası söylemedikçe vermez, boşuna yani bunlara yalvarmam. Dur abimin odasının camına güneş doğdu ben biraz pencerede martı kescem günlük.

    09.15:
    -- Duman kalk yatağı düzelteceğim.
    -- Şiştt oğlum bi kalksana be yataktan.
    -- Aaa serseriye bak ya, çekil şurdan kedi!!
    Yaauuuuu niye itiyo bu kadın beni. Yap sen yatağını kardeşim ben yatağın içinde de uyurdum. A dur balkonu açmış. Zıplayalım bi temiz havaya. Şu duvar çok fena yaa hiç bi şey göremiyorum onun yüzünden. Demirlere bi zıplayalım bakalım da aşağıları keselim. Bak bak o sarman yine basket sahasının dibinde belasını bekliyor. Daha geçen gün gördüm üç kediyi fena marizledi. Ev kedisi olmanın iyi yanı şudur ciyerlerim, diğer kedilerle kavga etmek zorunda kalmazsınız. Gerçi bu şuursuz kadın arada o kokusunu aldığım öbür kediyi eve getiriyor ama cadı hiç yanıma bırakmıyor ki kediyi kavga ediyim, bi şööle güzelce alayım ayağımın altına da patron kimmiş göstereyim. Neymiş o tek gözlüymüş benden ufakmış. Biliyoruz herhalde tek gözlü olduğunu kör değiliz de ... Laynnnn dur çekiştirme benii manyak aşağı düşüreceksin. Abi valla bu kadın tuhaf, ben bilmiyorum sanki aşağısının çok yüksek olduğunu da düşecem. Hüff kapadı işte balkonu.

    09.45: Hah bu gitmeye hazırlanıyor. Du bi son defa şansımı deneyeyim. Maaaovvvvvv bana yaş mama versene. Hadi ama miaovvvvvvv. Anlamazdan mı geliyor yoksa gerçekten mi anlamıyor çözemiyorum. Şiiştt kadın yaş mama dedim?? Cux ayakkabılarını da giydiğine göre vermeden gidecek. E naapalım bari biraz daha kuru mama götüreyim ben. Eee herkeşler gitti yine ben kaldım. Kapıları da kapamış yine. Yani anlamıyorum ki canım noolmuş arada salondaki bilgisayarın kablolarını yiyorsam? Çarpılmıyorum sonuçta ve kablo yemek süper keyifli bi iş canlarım. Uyusam mı? Yatakta mı yatsam yoksa gardroba mı girsem? Ayyy kazak dolabını açık bırakmış mıdır ki? Çoğ güzel oluyo ciyerlerim o yünlü kazakları mıncıra mıncıra uyumak. Nerde ama cadı sımsıkı kapamış yine o kapağı. Yayıl oğlum sen şu yatağa. Du biraz daha yalanayım da önce. Nasılsa akşama gelecekler hep uyu hep uyu olmaz.


    Devam edecek...

    10 Kişi Yorum Yapmış.

    1. İlginç bir seri olacağa benziyor. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum:)

    2. su says:

      saygıdeğer arkadaşım duman;günlüğünüzü okudum pek hoşuma gitti.aslına bakarsanız aynı problemleri bende yaşıyorum.(yaş mama olayı,evde yanlız kalma,kum kabının dışarıya taşması falan)yanlız allahtan bende pek tüy yok da sahibim vıdı vıdı edemiyor.ilgiyle ve merakla yazılarınızı bekliyorum.
      rumuz:çok alımlı,koca popo

    3. Sis says:

      Asucum,
      maksat geyik muhabbet gülmek olsun devamı elbet olur :)

      Çok alımlı koca popo hanım,
      Biz yalnız kedilerin buluşması ne kadar güzel bir olay olmuş. hele alımlı koca popo gibi hoş rumuzu olan bir bağyan kediyle tanışmak beni nasıl mutlu etti anlatamam. a,s,l diye sorsam veya msn var mı msn? orası kasar derseniz gtalk da olur :D

    4. Vladimir says:

      Bizimkiler de sabahın kör karanlığında şapur şupur yalanmıyorlar mı çıldırmak işten değil.. :D Şu terlik denk getirme talimlerine başlıyayım ben de en iyisi :)

      Devamını heyecanla bekliyorum :)

    5. Sis says:

      Vladimir,
      Eheheh cidden bi de o sabah sessizliğinde o ses nasıl yüksek duyulur:)
      Yazı serisi tabii ki devam edecek ama tek amaç geyik ya da Duman artizi değil aslında. Az eğlendirip çokca mesaj vererek sürer bu.

    6. Meraklı says:

      Ay sen çok yaşa emi duman:P Okurken az kalsın wc ihtiyacı olacaktı son anda kurtardım :PP Şaka bi yana sis süper yazmışsın, öldüm öldüm dirildim :DDDDDDDDDDD

    7. Ah Dumanım ah senin işin de zor be canım ama şu kablolara dikkat et gözün seveyim ya!

    8. Sis says:

      Meraklı,
      İzle anacım tekmili birden burada azzzzz sonra duman maceralarının :))

      Bolat,
      Nasıl çarpılmıyor aklım almıyor cidden. Bu arada bir aralar ( kablosuz mouse ve klavyeye geçene kadar) nerdeyse haftada bir yenisini almak zorunda kalırdım. Toptan indirimle 8 liradan klavye almışlığım var,düşün artık.

    9. Melange says:

      :)) Duman sen hep yaz su günlüge, ben hep takipcinim, ama pc nin kablolarina niye taktin kafayi onu anlamadim :)?

    10. Sis says:

      Melange,
      Nasıl bir köpek terlik ve kablo kemirirse o şekil kemiriyor. Engel olamıyoruz.

    Siz de Yorum yapın