Take the Lead

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    Bildik bir Amerikan klişesi aslında.Sorunlu gençlerin ( sorunları kendilerinden çok ebeveynleri veya çevrelerinden kaynaklanıyor ) eğitimi için ters köşe yol izleyen kendini eğitime adamış bir eğitimcinin hikayesi.Ama başrolde Banderas dışında o muhteşem müzik ve dans var.Antonio ne yaparsa yapsın seyrederim diyenlerdenseniz hiç durmayın.Adam kaç yaşına gelse de bence her kadını ateşleyebilecek bir latin aşığı.Hem Banderas hem tango aşığıysanız hiç durmayın.

    Antonio Banderas’ı, Pierre Dulaine’in gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan ve gönüllü olarak zamanını bir grup cezalı öğrenciye salon dansı dersleri vererek geçiren Manhattan’lı bir dans öğretmenini canlandırdığı drama türündeki Take The Lead’de izliyoruz.

    Öğrenciler ilk başlarda özellikle Dulaine’in orada bulunma sebebini öğrendiklerinde ona karşı oldukça şüpheli yaklaşıyorlar. Ancak değişmeyen tavrı ve dansa olan bağlılığı sayesinde yavaş yavaş uyguladığı programı takip etmeye başlıyorlar. Hâttâ bunu bir adım ileri götürerek, Dulaine’nin klâsik dansını kendi hip hop tarz ve müziğiyle birleştirerek ortaya eşsiz bir bileşim çıkarıyorlar. Dulaine öğrencileri için bir akıl hocasına dönüştükçe, çoğu hayatları boyunca herhangi bir şeyle mücadele etme ihtiyacı duymamış olan bu öğrencileri, prestijli bir salon dansları yarışmasına katılmalarına ve gurur, saygı ve onurla ilgili çok önemli dersler almalarına sebep olacaktır.



    Bunlar da Banderasın dans etmesiyle ilgili bonus videolar.



    Filmin orijinal sahnesini bulamadım ama bu da idare eder.


    Siz de Yorum yapın