The Chronicles of Duman Vol. 3

    Beğeniler


    17.00:
    Ovvvvvvvvv mutfak kapısını kapamayı unutmuşlar.... heyoooo yippiiii yaşşşşaaaaaaaaaaa. Bi dolanalım bakalım şimdi neler ortada. Bu adına buzdolabı dedikleri aleti ben açamıyorum lan kaç kere uğraştım beceremedim. Ama kazaylan aralık kalırsa içine girmeye bayılıyorum. Kadın çok kızıyo ama bana eğer farkederse. Ee bu ne be hiç yenecek bi şey yok ortada. Sevdiğim salam türü buzdolabında, açamam umutsuz. Aaa du bak hatırladım kedi püskevitlerimi koydukları dolabı. Bunu açabiliyorum yaşasın. Hoff her şey biz kedilere karşı anasını satiim. Onca uğraş dolabı aç, püskevit kutusunu bul ve kutu açılabilemez olsun. Aman yaa alın püskevitlerimi siz zıkkımlanın, dicek bi şey bulamıyorum. Uyuycam ben.

    17.30:
    Dur kapı açıldı biri geldi. Hah kadın gelmiş, miaovvv mivviivvvvvvvvv kapama be kapıyı.

    -- Kedi gir içeri, nedir bu senin dışarı kaçma tutkun son zamanlarda.

    Ablacım bi bilsen bu kapı açıldığında bana gelen kokuları. Bahar lan bahar,hatta baharı geç Mart. Tabii bu Martta ne yapıyoduk onu hatırlamıyorum. İtiraf edin len, ya beynimi yıkadınız ya da o habire seyrettiğiniz filmlerdeki gibi ben ya robot ya da klon falanım. Yoksa niye unutayım bu kadar önemliymiş gibi gelen Mart ayının içeriğini? Lan dur çekiştirme az daha koklaycam. Bak utanmaza bi de ensemden yapışıp kaldırdı beni. Enikmiyim lan ben, sen benim anammısın da enseme yapışıyosun? Ne biçim kadın bu yaaa, böyle eli ağır bi yandan, dili ağır öte yandan.

    18.15:
    Yine kapı çaldı, bu kesin insan abimdir. Du yine çıkcam dışarı.

    -- Anne bu niye yine attı kendini dışarı?
    -- Oğlum keşke bilsem. Al içeri sok hadi.

    Ya bi durun ya bi durun. Belki ben kendi türüm içinde önemli bi kaşif olacam, niye engelliyosunuz. Size gemi diyen yok, para diyen yok, alt tarafı bi bırakın çıkayım şu kapının dışına. Ya bu basamakları öğrendiydim de o ortada bi boşluk gibi bi şey var ona bakcam ben. Miiv meavovvv allam bu ne!! Bunun aşağısı da yüksek yukarısı da. Lan bu insan kısmısı nasıl bi yerde yaşıyor ve beni yaşatıyor? Ayyyyy başım dönüyor, fena oldum buraya baktıkça. İstemiyorum kaşif falan olmayı alın beni bu yüksek yerden yeter.

    -- Anne bu yine merdiven başına geldi ve korktu ağlamaya başladı. İçeri alıyorum.

    19.15.
    Höff anca kendime geldim he o yaşadıklarımdan sonra. Ahhaaa et kokusu alıyorum. Hmmm kadın yemek hazırlıyor. Nan şimdi de mutfak tezgahına zıplanmaz ki, zıplasam kesin okur canıma. Dur bi kapının kenarında kendimi acındırayım. Nasıldı o en ağlak sesim? Ehem öhöm sess bir ki bir kii: miıvvvvv miiiiyykkkk miivciiimmmm . Cıks yemedi, bi de mutfak kapısını kapadı. Ehehheu açıyom ki ben bu sürgülü kapıyı. Ahan da açtım bak.

    -- Kağannnn gel al şu kediyi mutfaktan, habire kapıyı açıyor yine, al odana götür.
    -- Anneeee sanki ben odama alsam geri gelmiyecek, çek sürgüsünü sen kapının.

    19.45
    Eee bensiz yemek yemek var mı lan? Kurulmuşsunuz sofraya löp löp gidiyo etler, ben ne yicem? Evetttt başlıyoruz 86746777356 cu yemek dilenme maratonuna. Yerden doğru bi kaç numara çekelim önce. En masum yüz ifadesini takınaraktan dizlerine patiyi uzatmaca ve kafayı yaslamaca. Hmm bunu yemedi iteledi beni. Pekiii yere yatıp karnımı açsam o çok güldükleri taklalarımdan atsam ne olur? Cıks bundan da etkilenmediler. O zaman zaten beni hep aç bırakıyorsunuz ifadesiyle miyavlayaraktan masanın bir sandalyesini kapmaca. Miarffffffff miouvvvvvvvv maivvvvvv. Ohhoooo bunlar şerbetlenmiş nan benim taktiklere. Siz bilirsiniz valla. O et ya alınacak ya alınacak. Çık bakiim oğlum sen şu sofraya bi dene şansını.

    -- Kedi var ya bi daha bu masaya zıplarsan seni içeri kapatırım bil yani. Kaybol git şurdan. Herkes kendi yemeğini yesin, git bak tabağın dolu.

    Off yaaa bu kadın da bi anlamıyor kardeşim bana yemek diye verdiği şeyin kendi yediklerinin yakınına bile yaklaşmadığını. Abi bak bi daha yazıyom, biz kediler etoburuz, kuru mama dediğiniz şeyi severek yiyecek olsak yaradan bizi otobur yaratırdı. La vurma la popoma vurma, tamam indim gidiyorum, alın yemeğiniz sizin olsun. Tamam çare yok yedik kuru mamayı. Bunlar da zaten sofrayı felan topladılar, hatta hain kadın tabakları yalamayım diye hepsini o yıkayan makineye tıktı. Bi dakka yalancam günlük az sonra gelirim.

    21.45
    Hüfff yalanırken uyuyakalmışım günlük. Günün 16 saatini uyuyarak geçirince böyle oluyor işte. Eee benim canım oynamak istiyor. Bunlar da geçmişler bilgisayarlarının başına yüzüme bakmıyorlar. Dur azcık koridorda dört nala yapiim bakalım ilgilenecekler mi. Dıgı dık dıgı dık... Hmmm cıks koşturma diye bağırdılar sadece. Eee siz kaşındınız o zaman. Dur bi şu mutfak rafına zıplayalım. Banyodaki o parlak ışıklar da fena değildi onlar da karıştırılabilinir. Ya da büfenin üzerine mi çıksam da avizeye atlamayı denesem? Aha buldum top oynayayım ben, tabii ki kadının o kedili köpekli tüylü biblolarıyla. Normal topla herkes oynar olum, marifet o bibloları çalıp onları yerden yere vurmakta ehehehu. Eee oynadım yoruldum ben. Pencereden dışarıyı da kesiyim biraz dedim ama martılar kayıp yine. Günlük hava kararınca bu martılar nereye gidiyor acaba? Bilen varsa mekanı bana mail etsin ciyerlerim. Gerçi bi tane bile martıya patim değmedi henüz ama toplu mekanlarını bulursam sanki şansım daha fazla olur gibime geliyor. Ovv mayyy gaadddd içerde bir sinek var!!!!! Yihhuuu en sevdiğim oyun sinek yakalamaca.




    -- Duman yeter kudurduğun be oğlum git kıvrıl bi kenara sakinleş artık.

    01.10
    Şiştt herkes uyuyor mu ya? E ama ben uyandım kimle oynaycam şimdi? Şiştt uyanın be uyanın.

    12 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Dumancım yaw, yazık sanaa. Hep böyle mi geçiyo senin yaşamın??? Aç bi- ilaç ve yapyalnız:( Yaw ben haw der demez her isteğim yerine getiriliyor. Benim kadın ne yerse bana da veriyor. Tabii zaman zaman kızarıp kaşınıyorum ama. Hem de elleriyle tek tek ne zaman ve nerde istersem orda yediriyoo. Bi edepsiz havıma bakar. Gerçi galiba hastaymışım. Belki de seninki seni
      hasta etmemek için vermiyoduur. Aman ne biliym kafam karıştı. Bir araya gelsek sana acıklı bakış ve edepsiz yaygara dersleri verirdim ama. Neyse öptüm. Kendine iyi bak. Bi yerlerden düşüp de kafanı kırma.
      Paçoz.

    2. Meraklı says:

      Ah duman ah, seni bi ben anladım ben de yanlış mı anladım ki acep :P şaka maka maceraların şu zevzek tv dizilerinden fazla reyting almaya başladı anacum,bu gidişle sen yakında bizi de tanımazsın :DDDDDD

    3. Nazannesi says:

      Tozu dumana katan Duman'a gecen sefer cok isteyip yorum yazamamistim.. Demistim ya, Garfield izler kivamina getiriyor beni, entry ler bu sekilde devam ederse Naz'i alip Duman'a gelecegiz! ;)

    4. su says:

      canım dumancım,resimlerine bayıldım.özellikle banyo dolabı tepesindeki resminden benim de bol miktarda var.( ne zevkli oluyo dimi tee oralara çıkmak )bu meraklı olma durumumuz sence bigün başımıza iş açarmı ne dersin ?

      rumuz:resimlerindendumanaaşıkolanalımlıkız ;)

    5. Duman says:

      Duydum ki bu kadın benim günlüğümü buraya naklediyomuş. Olaya el koymaya geldim ciyerlerim. İlla yazılacaksa biz yazarız de mi.

    6. Duman says:

      Paçoz abla,
      Yok merak etme ben kediyim düşmem kırmam kafamı. Ama acıklı bakış konusunda yardım almaya ihtiyacım var. Tikkatini çekerim edepsiz yaygara demiyorum, serde kedi ağırlığı var. ( laf aramızda edepsiz yaygaralarım kıçıma inen terlikle son buluyor)
      Sen de kendine iyi bak Paçoz ablacım,sağlığına çok dikkat et.

      Meraklı teyzecim,
      Beni anlamak için benle yaşamak lazım ama. Sizin eve misafir geliim mi? Ok dersen eğer haber et de en sevdiğim yaş mama listesini mailleyim sana ( mümkünse annemin haberi olmasın bundan, evden kaçtım ayağına yatıp onu telaşlandırmayı planlıyorum sizde kaldığım sürede).

      Nazannesi,
      Naz dediğin şu habire evinizde dans eden sevimli akıllı havuç kafalı cüce mi? bekliyorum gelin,onla çok güzel oynarız biz.

      resimlerindendumanaaşıkolanalımlıkız,
      Sen bi yandan da alımlı koca popo olarak yazan hanımefendiysen eğer hiç durmayalım sen de bana resim yolla derim. Ahh o merak var ya o merak nice hemcinslerimizin başına neler getirdi. Biz tikkatli olalım kocapopo aşkım ( bööle de hemen ısınır havaya girer samimi olurum).

    7. Melange says:

      Dumancim, bak Muskat bir türlü yazamamisti bunlari..oysa ne iyi anlasirmissiniz siz onunla, sanki ruh ikizi :))

    8. Meraklı says:

      Buyur gel dumanım, kapımız sana her daim açık daaa sahiben bizi paralamasın sonra oğlumu elimden aldılar deyuuu :DDD

    9. hay allahım ya çok güldüm::) Dumancım ömrün uzun olsun ailenle yaşa mutlu mesut dolap tepelerinde inşallah

    10. Sis says:

      Melange,
      Duman dedi ki Muskatı bir kaç resminden görmüş ama bayılmış ona. Böyle de serdengeçti bi kedidir şıpsevdi Duman bey.

      Pisikopati,

      Duman senin Notiksi de ilgiyle izliyormuş ama cinsiyet konusunu henüz çözemediğinden bir girişimde bulunamamış :D

    11. Size yazdıktan sonra blogunuzda Duman yazıp aradım, inanamadım melek Prenses'ime ne kadar benziyor..Allah sizinkine çok sağlıklı,uzun mu uzun ömürler versin, bir an şaşkınlıktan kalakaldım..yalnız benimki meraklı değildi:))1.5 yaşında bize gelmişti sonra 16 yıl birlikte geçirdik, 18 yaşında melek oldu:(((şimdi apt. bahçesinde gül olarak açıyor:(((

    12. Sis says:

      sevgili bücürükün annesi,
      ben Dumanı o sanırım 3-4 aylıkken sokaktan,ortaköyde çocukların elinden aldım. Prenses olamayacak kadar kısırlaştırılmş bir erkek kedidir zât-ı şahaneleri. Başa bela,depresyona ilaç,asık surata çare şeklinde yaşayan bir delidir :)

      Benim size yazdığım kedim ( adı Mercan idi) ben üniversite 2ci sınıftayken mi ne ölmeye gitti,bulamadık,gömemedik. Sonraki kedilerim epey olduğu için hikayeleri uzun.

      hepimize patililerimizle uzun mutlu yıllar yaşama şansı versin allahım.

    Siz de Yorum yapın