Dolmabahçe Camiisi

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    İçinde içki içildi diye yalan haber ve photoshoplı resimlerle servis edilen Dolmabahçe camii gerçeği!!!





    One Response so far.

    1. Meraklı says:

      Ben de bunca sinir bozukluğuna iyi gelecek bir şey paylaşmak istiyorum, azıcık gülmek hepimize iyi gelir, yaratıcı gençlerimize de sevgiler...Sis bu özellikle senin için :)

      EKŞİ SÖZLÜK'TEN :

      ''tayyip dönmeden ülkeyi sakliyoruz beyler''

      biliyorsunuz tayyip yurt dışı gezisine çıkıyor, perşembe gününe kadar da dönmeyecek. biz de bu süreden yararlanarak türkiye'yi elele vererek başka bir yere taşısak ya ? böylece geri döndüğünde bizi bulamayacak, rahat edeceğiz. hem sorun çıkarıp duran tüm komşularımızdan da kurtulacağız...
      benim fikrim şöyle; bu gece saat 21.00 gibi herkes bir omuz verecek, ülkeyi akdeniz üzerinden yavaşça cebelitarık boğazı'ndan geçireceğiz. sonra panama kanalı üzerinden geçirerek and dağları'nın arkasına saklayacağız...baktık ki, gördü ( adamın boyu 1.85 beyler, ayaklarının üzerinde hafifçe yükselse bizi görür ) bu sefer o gelesiye kadar başka yere taşıyacağız.
      not: aranızdan "lan cebelitarık'tan, panama kanalı'ndan nasıl geçirçez koca ülkeyi, sığmaz ki olm" dediğinizi duyar gibi oluyorum, hayatınızda hiç yatak, büyük sunta taşımadınız mı lan siz ? yüklenip dik duruma getirip öyle geçireceğiz.
      1. bazı panpalarımın cebelitarık'tan geçerken hatay ilinin zarar görmemesi için önerileri var, dikkate alınacak.
      2. kıçtan takma renault marka motor takılması önerisi var, değerlendirilebilir..
      3. "100 yıllık ülke, çizilmesin sağı solu" diyenler için de önlemler alındı. ( geyik nakliyat ambarından eşya sardıkları eski yün battaniyelerden aldım, sararız hiç bişi olmaz )

    Siz de Yorum yapın