Kedi Hayvanına Sorular vol.1

    Yazan: su Etiket: »
    Beğeniler




    Kedi besleyen biri olarak,kedi hayvanlarına bir takım sorularım olacak.Sayın kediler;lütfen aşağıda size madde madde soracağım sorulara en kısa zaman da yanıt veriniz !

    1- Sabahları daha horozlar bile uyurken kalkıyorsunuz,tamam ona bir lafım yok da kalkar kalkmaz neden benim başımda bitiyorsunuz? Gidin oynayın,birbirinizle dalaşın,mama yiyin ne biliyim, anında tepeme dikilip o yetmezmiş gibi birde suratımın üzerine yatmalar,olmadı yalamalar daha da beteri bıyıklarınızı burnuma sokmalar ve final olarak başucum da ne varsa sırayla yere atmalar falan neyin nesi ?

    2-Poşet sesinden çok korkmanıza rağmen-öyle ki daha çöpe poşet yerleştireceğimi gördüğünüz an arazi oluyorsunuz-ortada duran poşetlerin içine girip,ordan oraya deliler gibi koşturmanıza ne demeli peki? Yine aynı ses çıkıyor mu ?çıkıyor!

    3-Ben uyurken gelip tam üzerime yatıp uyumanıza sesim çıkmıyor ama tam uykumun en tatlı yerinde üzerime atlayıp,yerleşip birde tüm bedeninizi temizleme girişiminizin amacı nedir?Kıpır kıpır..gel de uyu!

    4- Saat tam 18:00 de yaş mama saatinin geldiğini nasıl anlıyorsunuz?Buzdolabının başında miyavlayarak beni neden taciz ediyorsunuz?Tam o saatte hiç bir şey yapamayıp size odaklanmak zorunda mıyım ?

    5-Apartmana girdiğim anı neden tüm komşulara miyavlayarak haber veriyorsunuz? Siz köpek misiniz?

    6-Kum kabını temizlemeyi ihmal ettiğim zaman bunu neden yüzüme vuruyorsunuz?

    7- Ben evde yokken özellikle biriniz,benim giysilerimi taşıyıp neden antreye getiriyor? Bir gün özel bir eşyamı kapıyı açınca ortada bulabilirim endişesiyle strese giriyorum.Nedir bu haraketin anlamı?

    8-Eve gelen her türlü kutuya küçük -büyük demeden neden o koca kıçınızı veya kafanızı sığdırmaya çalışıyorsunuz? Sonra da deliler gibi kafada kutu sağa sola koşuyorsunuz?

    9-Nevresim değişirken,yatak düzeltirken saniyeler içinde nasıl olaya teee içer ki odadan dahil olabiliyorsunuz?

    10- Çamaşır asarken her seferinde mandalları sağa sola atıp benim kafayı yememi sağlıyorsunuz,bu yüzden sizi odaya kapatıp çamaşırlarımı astıktan sonra tekrar kapınızı açtığımda bana çeşitli küfür-miyavları ettiğinizi bilmiyorum mu sanıyorsunuz?

    11-Gidip para bayılıp size çeşitli oyuncaklar almama rağmen neden onları bırakıp delirmiş gibi benim 50 kuruşluk uyduruk saç tokamla dakikalarca oynuyorsunuz?

    12-Sizi sevme durumum neden hep sizin insiyatifinizde?Ben de istediğim zaman sizi hiç sevemeyecek miyim?

    13-PC başına geçtiğimde ki durumunuza hiç değinmiyorum bile!

    14-Kedi dediğin suyu sevmez,sen ey yeni gelen! benle duş almaya yelteniyorsun nesin sen?

    Bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olacağım saygıdeğer sahiplerim.

    imza:köleniz.

    9 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Şu şu ve şu madde demek üzere hazırlanarak başladım okumaya. Bildiğiniz gibi bende sadece bir tane var ve yavru. Birader bu kadar mı aynı olurlar ufağı büyüğü. Beş aylık ömrünün neresinde öğrendin ülen Pupa 14 maddenin tamamını belki de fazlasını...
      Resimdeki sizinkilerden biri mi bilmiyorum Su ama bakışları "bi düşüniym daha ne muzurluk yapabiliri(m)z diyor:))

    2. Ayy bu kedi ne tatli boyle..kedim yok ama bilgiler super:))

    3. Sis says:

      Ahahah imza köleniz :))) doğru lafa ne denir.

    4. yaa..delisin sen ya!!! hahahahahahhahahhhah......bu soruların yanıtlanmasını ben de sabırsızlıkla bekliyorum, zira benim sahipler de aynı böööööle valla;)
      süper olmuş, çok güldüm.. ellerine sağlık....bir de kapıyı aç diye miyav miyav beni deli ettikten sonra, kapı açıldığında bir türlü içeri girmemeler, altı ay gemisi misali ağır ağır....uffffff!!!!
      süper olmuş, çok sevdim..Sağol link için

    5. Meraklı says:

      Valla süper olmuş, okudukça güldüm :DDD

    6. su says:

      Yorumlarınız için teşekkürler :)

    7. Adsız says:

      Aşırı derecede bencil ve rahatının bozulmasına tahammül edemeyen biri olarak evde hayvan beslemeye karşıyım. Çünkü bir evde iki bencil yaratık olamaz.
      Uzaktan sevmeye devam. :)

    8. Sis says:

      yolcu ben de tam tersi kedisiz yaşayamayanlardanım.

    9. Adsız says:

      Biz de bahçede, balkonda biraz besledik fakat baktık ki olmuyor. İlerisini düşünüp, balkonumuzda 4-5 tane ufaklığın dolaşıp etrafı kirlettiğini gözümün önüne getirince...
      Büyük kediler kirletmiyorlar ama küçükler kirletirmiş, bunu öğrendiğim iyi oldu.

      http://bahce-cik.blogspot.com/2013/12/sizce-ismi-ne-olsun.html

    Siz de Yorum yapın