9 Gün Kaldı...

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    Son yazıdan sonra elim uzun süre buraya gitmedi. Cenaze öncesi sokaklarda yaşadığımız zulüm, cenazenin iç paralayıcı hali ve ardından o cenazeden çıkan insanlara ( açıklanan sayı 3 milyon) kurulan pusu ve saldırı. Çok şey yaşandı; mitinglerde devletlünün söyledikleri,polis eliyle ölen çocuğu terörist ilan edip annesini yuhalatması, her gün ortaya çıkan her biri öbüründen ilginç ses kayıtları, twitterın keyfi ( olmayan mahkeme kararı, olmayan savcılık başvurusyla falan) kapatılması. Ve 25 inde gelecek bomba kaydı bekliyoruz ülkenin % 50 si. O konuyla da ilgili duyum ve belge var ama doğru çıkarsa kafa kopartır o duyum ve belge, o yüzden buralara yazılacak bir şey değil.
    Aşağıdaki yazı bugün internet dolaşımına çıkmış bir yazı. AKP ye gönül vermiş ve artık hırsızlıklar sebebiyle vicdanıyla partisi arasında kalmış birisi tarafından verildi yayına. Yorum yapmıyorum çünkü yanlış- yanıltıcı bilgi çok biliyorsunuz. Öbür video ise dün geceden beri yani Twitter kapatılalı beri izlenme rekoru kırmış bir video. O da renk olsun:)




    Twitter yasağından sonra paylaşım rekoru kıran... paylaşan: cumhuriyet

    2 Kişi Yorum Yapmış.

    1. sis'ciğim valla dediğin gibi ortalıkta bir sürü belge, video vs. dolaşıyor, hangisi milleti gaza getirip sokağa dökmek için, hangisi gerçek, hangisi sahte bilemiyoruz ama dün çoğu kişi şu fikirde ki ben de katılıyorum: Tayyip'in yaşlılarla işi yok, yaşlılar Tayyip'ten akp'den çok memnun, o da bunu biliyor ve tüm bu yolsuzlukları, hırsızlıkları unutturmak için gençleri sokağa dökecek sözler söylüyor. Bile bile kışkırtıyor, canlarına tak desin sokağa dökülsünler, seçim öncesi yaşlılar, muhafazakarlar, (zaten bizim millet ödlek bir millet hep hayret ederim böyle bir milletten nasıl bir Mustafa Kemal çıkmış diye benim yazılarımı beğen'e tıklamaya korkan arkadaşım var, kendisi söyledi 'Müjde yazılarını beğenmeye korkuyorum' diye) eyvah akp giderse ortalık böyle karışacak desin, akp ye oy versinler, o da "gördünüz mü bunlar gezici, çapulcu, terörist işte bana karşı olanları gördünüz ben gidersem akp giderse her gün böyle olur, makarnanız kömürünüz kesilir tekrar başörtüsü yasağı gelir kızımın türbanıııı oğlumm okuyamadııı' gibi uyutuyor ..
      video çok güzeldi, ben tüm hoparlörler kapatıldıktan sonra Hasta Siempre söylemeye devam eden bir grup genç göreceğim sandım hatta:) ama olmadı. Eline sağlık çok sevdiğim bir şarkıdır..

    2. unuttum bu fotoğraf montaj değilse adam tam psikopata bağlamış!! Deli diye tımarhaneye atarlarsa yaptıklarının cezasını da çekmez:(

    Siz de Yorum yapın