Nihayet Behzat Ç

    Yazan: su Etiket: »
    Beğeniler

     Şükür yaz bitti de biz Behzat'cılar dizimize kavuştuk.2.sezon bittiği zaman epey korktuk ya kaldırılırsa diye neyse ki güzel bir 3 sezon kazasız belasız bizi bekliyor.(umarım)Aşağıda Erdal Beşikcioğlu'nun yeni sezonla ilgili röportajı ve startv sitesinden aldığım bir yazının küçük bir bölümünü sizinle paylaşmak istedim.
    ..... Herkesin, alkol yerine daha sağlıklı olan meyveyi tercih ettiği, el ele tutuşmanın hemen ardından evlenip en az üç çocuk yaptığı, birbirine saygılı ve uzlaşmacı (asla mücadeleci değil!) insanların yaşadığı garip bir toprak parçasına dönüş türülmek isteniyor ülke. 1930’ların kaynaşmış kitle düşü/ülküsünde alkol sorunu yaşanmıyordu hiç olmazsa! Örneğin TV ’de sigara içenlerin sigarası buzlanıyor ve istisnasız hepimiz aptal olduğumuz için oyuncuların ellerindekinin ne olduğunu anlayamıyoruz tabii. Dizi karakterleri evlendiriliyor, alkol tüketimleri hesaplanıyor, bakanlar vs. karakterler ve senaryolar hakkında yorum yapıyor. Haber: Behzat Ç .’nin bir bölümünde 17 dakika alkol kullanılmış! Kes cezayı. Birileri oturup dakika hesaplıyor TV başında, kamu yönetimi adına ve kamunun iyiliği için. TBMM inşaatında hangi şirkette çalıştığı dahi tespit edilemeyen işçinin, göçen kaldırıma düşüp boğulduğu ülkede! Peki bırakın dizileri vs., TV ’deki ortalama bir tartışma programının dahi pornografiden daha cüretkâr olduğu Türkiye ’de, neden üst düzey siyasetçi ve bürokrat tayfası aklını fikrini akşam saat 22.00’den sonra yayınlanan bir diziyle bozar?Ve işte bu yüzden de, sevilmedi/sevilmiyor.... Batıyor bu içtenlik, rahatsız ediyor bizim “dimokratları”. Üzüm yesin, tıraş olsun, ütülü pantolon giyip muntazam bıyık bıraksın istiyorlar. Tabii bir de küfretmesin! Terbiyeye en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde....

    4 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Sis says:

      ne denir ki şekom,yazı çok güzel anlatmış durumu. Ses çıkarmayın,haklarınızı elinizden alınsa bile savunmayın,size öğretilenin dışındakini merak edip icat çıkarmayın,,stenen böyle bir vatandaş profili. Haliyle amirim de batıyor bi yerlerine.
      Seviyoruz merkez :)

    2. Meraklı says:

      Ben STV'deki Badem Ç'yi seyretcem bana ne bana ne :PPP

    3. su says:

      aaaa öyle bişeymi var gerçekten meraklı ?

    4. Meraklı says:

      Olma mı :P http://www.youtube.com/watch?v=Wabs2n5EEx4

    Siz de Yorum yapın