Satın Alma Sahiplen Vol: 1

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler

    Sokak canlarından çoğunuzun haberi var. Sokakta doğup yaşama savaşı vereni de var, sıcak evinden sahibi diye bildiği insansılar tarafından sokağa atılanı da. Hayvanseverler erişebildiklerine gerekli tedavi ve mama desteğini elden geldiğince yapıyor. Ama sıra o canların yeni bir yuva bulmasına gelince sıkıntı da başlıyor. İşte o canlardan bir grup  gösteriyorum sizlere. Belki bir umut onlara yuva açabilecek şanslı kişilere ulaşmalarını sağlarız.
    ŞANS...
    Şile - Kumbaba'da annesi ve kardeşleri ile oyun oynarken ÖLÜM YOLU'nda ARABA ALTINDA KALDI...
    O korku ile annesi diğer bebeklerini alıp kaçıp gitti. İstanbul'a getirilip ameliyatını oldu. Allah'tan sadece kolu kırılmış melek oğlanın. Şimdi artık sağlıklı bir oğluş oldu. ADINI ŞANS KOYDUK. ÇÜNKÜ O BİR SOKAK KÖPEĞİ. Onu kimse beğenmez,istemez. Irkı belli değil. Ama o hala çok ürkek. ŞANSINI HEP BİRLİKTE DÖNDÜREBİLİR MİYİZ? SOKAKLAR ÖLÜM KOKUYOR!!!
    Not:
    Sahiplendirme sözleşmesi ile sahiplendirilecektir.
    25 yaş altı kişilere sahiplendirilmeyecektir
    LÜTFEN 20:00'DEN SONRA ARAMAYINIZ!
    İletişim: İstanbul 0535 702 87 41--  0532 566 55 69

    FERİDE...
     Çok küçükken çöpte bulundu Feride kız. Gönüllüler sayesinde hayata tutundu, büyüdü kocaman kız oldu. Dili sürekli dışarda,sevimliliğiyle kendine hayran bırakacak Feride yaklaşık 4 aylık. Bu kadar emekle hayata tutunmuş bu kıza sırtınızı dönmeyin. Ona bir şans verin.Asla pişman olmayacaksınız.
    NOT:
    SAHİPLENDİRME SÖZLEŞMESİ VE KISIRLAŞTIRMA ŞARTI İLE SAHİPLENDİRİLECEKTİR.
    İletişim:
    istanbul  0532 566 55 69-- 0535 702 87 41

     






     ÜÇ BACAKLI TEKİR OĞLAN...
    Baygın halde bir apartmanın önüne bırakıldı. Ameliyattan yeni çıkmış olduğunu düşündük. Dikişleri vardı ve ön bacağı alınmıştı. Hayvan severler tarafından veterinere götürüldü. Trafik kazası geçirdiğini tahmin ediyoruz. Çok içine kapanık ve savunmasız. Kim bilir neler yaşadı. 5 aylık , iç ve dış parazit aşıları yapılmış bu tatlı oğlana yuva arıyoruz. Kum eğitimi var
    İletişim:
    İstanbul  0537 999 80 92



    MİNİK SERÇE...
     Minik Serçe kızımız bundan aylar önce daha mini minnacıkken bir arabanın motoruna sıkışmış olarak bulundu.Yaralıydı, kırıkları vardı. İyileşmesi zaman aldı. Ama tek bir bacagındaki ufak bir yara dısında tamamen iyileşti. Bu güçlü kızımız aylardır tedavi gördüğü klinikte kalıyor. Artık yuvalanmayı çoktan haketti ve ona yuvasını açıcak meleğini bekliyor.6 ay civarında yaşı.
    İletişim:
    İstanbul   0535 702 87 41-- 0532 505 52 10



    MUZO...
     Muzo oglumuz bundan birkaç ay evvel sokakta perişan halde bulundu. Dört bacağı birden felçli ve tutmuyordu. Kafasından da darbe almıştı. Muhtemelen araba kazası geçirmişti talihsiz oglan. Ama o direndi ve felcin üstesinden geldi. Şu anda yürüyor. Fakat başı hafif eğik kaldı ve sol gözünde çok hafif bir hasar kaldı Muzo oğlumuzun. Dünya tatlısı, sevgi delisi Muzo kısırlaştırıldı. Aylardır klinikte yuvalanmayı bekleyen bu yakışıklının artık çok az zamanı kaldı. Onun sokaklara dönmesi her an tehlike altında olması demek. Lütfen ona bir şans verelim.
    İletişim: İstanbul  0532 505 52 10-- 0535 702 87 41

    DEX...
    Bu golden retriever yakışıklısı koca oğlan da sahipleri tarafından sokağa atılanlardan. Yaşlanması belki de yerinin yine parayla satın alınacak daha genç bir köpekle doldurulmasına sebep oldu. Sokakta yaşamayı bilmeyen bu sevgi dolu çocuğun son bir kaç yılında sevgisiz bırakılmaması gerekli.12 yaş civarında ve çok sağlıklı.
    İletişim:
    İstanbul  0535 702 87 41


    One Response so far.

    1. Aslında güvensiz ve korkarak başlansa da çok sağlam ve unutulmaz bir birliktelik yaşanıyor. Sadece yavrular değil alanlar için de müthiş bir şans. Ve hangi cinsin daha çok yararlanacağını ben çok iyi biliyorum. Biz onlardan daha yaralıyız ve katışıksız sevgi ve güvene muhtacız.

    Siz de Yorum yapın