The Chronicles of Duman Vol: 5

    Yazan: Duman Etiket: »
    Beğeniler


    Havaarrr dostlar havaaaaar, diye yazıya başlamam çok münasip oldu. Okuyun bitirin hak vereceksiniz. Bi de çok olmuş lan ben bu kadının bilgisayarını ele geçirip buraya bir şeyler yazamayalı. Neler neler oldu dostlar neler neler. Bi kere sahibim olacak kadın hepten tuhaflaştı. Çok bağırıp küfrediyor bilgisayarından televizyon seyrederken. Neden TVde seyretmiyor anlamış değilim. Sonuçta kediyiz, dahi olup da TV ile PC farklarını çözmemi beklemeyin.Bi de çok gürültülü şeyler seyrediyor. Sanki savaş filmi gibi baam güüm patlama sesleri falan hep. Ben sakin kalabiliyorum da o evdeki veletler çok korkuyor. Hah veletler derken baktım da yazmış zaten alçak sahibem onları.

    Gelip giden değişik kedilere alışmıştım. Ama bu iki tane pislik bi geldiler bir daha gitmediler. Arada hatırlatmaya çalışıyorum kadına "nooldu hani tek demirbaş kedin ben olacaktım " diye, ama anlamıyor sanırım. Bi de ikisi de cüceydi geldiklerinde, acıyıp dövmemeye çalışıyordum. E şimdi dana kadar oldular. Tabii benim cüsseme yaklaşamazlar ama bayaa büyüdüler yani. Kadın ben onları dövünce çok kızıyor bana. Ama dövülmeyecek gibi değiller ki kardeşim. En basitini anlatayım. Kardeş allah hepimize birer kuyruk vermiş; bok mu var da gelip benim kuyruğumla oynamaya kalkıyorsunuz? Hem ben kendine saygısı olan bir kedi olduğum için enikken bile oynamadım be o pufur pufur kuyruğumla! Gün boyu saatlerce yalayıp temizliyorum kuyruğumu, tam kanapeye uykuya yerleşiyorum ki zıpırın biri gelip dalıyor kuyruğuma. Laf aramızda bi de pis bu veletler. Temizlenmiyorlar. Kadın diyor ki onlar annelerinden çok erken ayrılmışlar anaları öğretememiş o yüzden. Ba ba ba yedim ben de. Sanki beni anamın dizinin dibinden aldı da bana laf anlatıyor. Biz temizlenmeyi kendimiz öğrendik bi kere. Senin salak veletlerin ben yalanırken karşıma geçip ağzı açık budalalar gibi beni seyretmeyi biliyorlar da niye bi şey öğrenemiyorlar temizlenme hakkında? Kaldı bunlar başıma anlayacağınız. Gerçi o erkek olanı pek fena benzetmişim sağı solu yara olmuş. Üzüldüm azıcık kadın ona habire ilaç sürmeye başlayınca.

    Eve yerleşen bu iki tipin bana göre iyi bi yanları var. Onlara süper lezzetli bir mama veriyor kadın. Her ne kadar benden saklı yedirmeye çalışsa da kaçar mı benden? Ama neymiş efendim ben o mamayı yersem ileride hastalanabilirmişim. Bana ne lan? Bana da ver o zaman hasta etmeyecek lezzetli bir mama. Yerim arkadaş, baklava gibi valla tadı. Bi de yağlı yağlı ohhhh. Bi de aylardır sürekli evde tavuk pişiyor. Sanırım o dükkandan geldiğinde üstünde kokusunu aldığım onlarca kediye veriyor tavukları. Ama bir kere veletleri de örgütleyip çok fecii şirretlik ettim, artık haftada iki kere bize de yediriyor. Bu veletlerin iyi tarafı ben ne yaparsam taklit ediyorlar. Paçalarına sarılıyorum hoop onlar da sarılıyor, mutfak tezgahına zıplıyorum yemek çalmaya bir bakıyorum salaklar zıplamaya çalışıyor da boyları yetmiyor. Bi kucakta yatma konusunda kötü bu taklit şeysi. Benden çok onları yatırıyor artık kucağında. Aman benim de çok muhabbetli bir kedi olduğum söylenemez zaten, varsın onlar yatıversinler. Canım çok kucak istediğinde iki hırlamaya bir kıhhlamaya bakıyor o kucağı boşaltmak.

    Kum kabı konusu ise çok fena dostlar. Ayrı kum kabımız vardı bir ara. Sonra o pislik cüceler kendi kaplarına değil habire benimkine etmeye başlayınca gitti daha büyük bir kum kabı aldı. Artık tek kap var. Allaam o nasıl bir pislikle sıçmacadır, hiç mi öğrenmediniz tuvalet terbiyesini kardeşim! İşedikten sonra örterken patiniz çişe değmeyecek diyorum hâlâ öğrenemediler değdirmemeyi. Sonra kadın eve gelip de kabımızın durduğu yerin önündeki pati izlerini görünce başlıyor o sevmediğim keskin kokulu suyla her yeri silmeye. Bi de cüce kız var ya hani iskeletor olan; kum temizlenince içinde takla atıyor resmen. Tamam ben de severim temiz kumda keyfine eşelenmeyi ama takla atmak da nedir yahu?

    Bu veletlerden erkek olanı pek salak. Fare diye bööle beyaz tüylü fareye benzetilmiş bir oyuncak getiriyor kadın eve. Bu salak da onu gerçek fare sanıyor galiba, ortaya atıldığı anda bi başlıyor hırlamaya aklınız almaz. Hayır yanına gidip almaya falan da çalışmıyorum. İşim olmaz benim öyle tüylü müylü sahte farelerle. Ama evdeki insanlar pek seviyorlar onun kendi kendine öyle hırlaşmasını. Kız da arada oynayım diye halleniyor sonra küçük oğlandan yiyor dayağı vaz geçiyor. Sen hiç balkonda martı ( öhömm tamam martı olmasa da serçe) kuşuna yaptın mı o hırlama işini delikanlı? Paçan sıkıyorsa bir balkonda kapışalım senle de göstereyim nasıl hırlanırmış. 

    Bu videomu da ben can derdindeyken çekmiş bu kadın. Bari kendi elimle koyayım da buraya nasıl bir kedi olduğumu görün dedim. Benim popoma derece sokamazsınız arkadaş!! Sokarsınız da sonra ben onun intikamını alırım. O ensemden tutan bi insan var ya burada, hah onu tam beni kafesime sokarken marizledim. Su uyur Duman uyumaz bekler intikam zamanını, bu da biline yani.





     Haa bu arada yok öyle kedi kişilerine soru sormuşmuş falan bi abla var burada yazı yazan. Sana cevap yazıcam tabii ki ablacım ama en başta bir cümle söyleyeyim. Senin ne haddine bizleri sorgulamak köle insanı? Bir sonraki yazım sana olacak, bu arada akıllı ol kedilerine öyle şunu yapmayın bunu etmeyin felan deme.

    4 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Abicimmm. Özlemişim. Önce söyliiym çok yakışıklısın. Kişiliğine de hayranım ve aynen yolundayım. Senden çok şey öğrendim. Yalnız benimki de seninkinden çok şey öğreniyor.Geçen gün telefonda hep beni anlattı. Her telefondan sonra işim zorlaşıyor. Kadına bir güven geldi. Eski çaresiz halini arıyorum doğrusu. Keşke yanında olsaydım. O bücürlere hadlerini bildirirdik. Bu arada benim veterinerin sinirleri alınmış sanki. Her aşım için yalansız 1-1,5 saat sabırla bekliyo. Bi de oturup kahve içiyo beklerken. Arada bir başımı okşuyor. Sonra bi punduna getirip saplıyo iğneyi böğrüme. Eli de hafif zaar.
      Canım işin zor. Ben başka kediyle yapamazdım. Benimki beni mıncırarak seviyo. Hep top oynuyo benimle. Ha bu arada yeni eğlencem. Her gece (ama her gece tam ikide) canım şarkı söylemek istiyo. Niyeyse çok kızıyo. Kendi sesi güzel diil galiba kıskanıyo. Fırlıyor yatağından .O kızdıkça ben sesimi yükseltiyom.Hem kaçıyom hem baarıyom. Oynuyoz..
      İyi ki yazdın. Dertleştik sayende. Sık sık yaz. Çok öptüm canım abim.
      Not:Yaw annemi (o benim de annem) üzme. Çok üzülüyo çok yoruluyo. Sokaktaki kardeşlerimizi koruyo kolluyo. Mama konusunda da senin sağlığını düşünüyo. Benimkinden biliyom. Yemeğini yerken gözünü gözümden kaçırıyo. Ona kalsa dünyaları verecek sanki. Bizimkiler iyi bea....

    2. su says:

      Saygıdeğer ve örnek aldığım hocam Duman efendim;yazınızı büyük bir dikkat ve heyecanla okudum,bende ilerde sizin gibi olmak istiyorum ve bunun için elimden geleni yapıyorum.Öncelikli yaramazlıklarım genelde evdeki diğer sakin sinirleri alınmış kediyi taciz etmekti.Böyle aniden o yalanırken üzerine yüksekten atlayıp kalp krizi geçirtmeye çalıştım hep ama zamanla bir kaç pati-mati yiyince bundan vazgeçtim.Sakın korktumda vazgeçtim sanmayın zevki kalmadı o işin.Derken kölem olacak kadına yöneldim ve hehehee onu çıldırtmaktan büyüük zevk alıyorum.Hocam; taktiklerim şöyle oluyor:Bu köle kadın uyurken aniden tam suratına zıplıyorum ve tam suratının üzerine yatıp nefes almasını engelliyor birde kocaman bir pırttt ederek olayı pekiştiriyorum.Gün içinde devamlı onu takip edip ne yaparsa o olayın içine akıyorum.Çamaşır asma oyunu en sevdiğim oyun bu sıra..O asıyor ben mandalları ve çamaşırı hooop hemen yere çekiyorum.Genelde bu oyun tüm çamaşır telinin yere katlanarak düşmesi,mandalların her tarafa saçılması ve benim bir odaya kapatılmamla son buluyor ama olsun çook eğleniyorum çokk...Sonra bu köle duşa gireceği zaman -ki söylemesi ayıp her odaya 1 saniyede ışınlanma yeteneğim var,ondan önce duşa girip saklanıyorum,sonra bu geliyor suyu açıyor ve ben süpriiizz diyor orda ne kadar şampuan vs. varsa yere atıyorum...
      Hoca efendim ( bu sıra bu laf moda ordan öğrendim) daha çok oyunum var şimdilik size referans niteliğinde 1-2 sini yazdım.Sizi takip ediyor ve haberlerinizi bekliyorum.
      İmza:gelmiş geçmiş en Haydut kedi

    3. Duman says:

      Pupa evladım,
      Sen çok yaman bi delikanlı olcaksın da sahibini üzme geceleri.söyle ona senin ponponların işi bu.artık kesilme zamanı gelmiş bence.

      haydut,
      efferim doğru yoldasın.yaratıcılık çok önemli yaramazlıklarda.

    4. Meraklı says:

      Ayy özlemişiz valla duman volümlerini, çok iyi geldi :D Bu arada pupa ve hayduta da teşekkürler, onlar da renk katmışlar olaya, iyi ki varsınız be kedişler ve cefakar anaları...

    Siz de Yorum yapın