O Ses!!!!

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    “Bunlar dört dörtlük cahil! Bunlar sapık! Bunlar şaklaban, bunlar köksüz! Bunlar ikiyüzlü! Bunların cibiliyeti bozuk! Bunlar haşhaşi! Bunlar ayyaş! Yahu bunlar çok zavallı ya... Bunlar faiz lobisi, bunlar terörist! Bunlar çapulcu! Bunlar yalılarda ellerinde akıllı telefonlarla tweet atar! Bunlar Zerdüşt! Bunlar Zaza! Biliyorsunuz, bunlar Alevi... Bunlar satılık! Bunlar ithal! Bunlar eşcinsel! Bunlar solcu ateist! Bunlar maşa! Bunlar paralelci... Çok afedersiniz, biliyorsunuz bunlar Ermeni! Bunlar hain!”


    Köpeklerin oruçlu polis tarafından "beni günaha soktu" diye vurulduğu; kaçakçılığı engellemek için katırların jandarma askeri tarafından kurşuna dizildiği; sokak kedisinin penisi ve testislerinin kimliği bilinmeyen kişilerce kesilip kedinin yol kenarına atıldığı;bir kız çocuğunun yıllarca cinsel saldırıya uğramasına tanık ve iştirakçi olan erkeklerin iyi halden salıverildiği;kadının yerinin bakanlar ve başbakan vs tarafından kısıtlandığı ve önemsizleştirildiği; 7 yaşındaki kız çocuğuyla evlenen 60 yaşındaki adamın dine uygun ama erkeğe aşık olan bir erkeğin günahkar ilan edildiği; hatta resmi nikah  şartının imam nikahı için kaldırıldığı ve Anadoluda yüzlerce kadının kuma olmasına alınıp satılmasına ortam sağlandığı; karikatür çizenin ahlâksız, haber yapıp yazı yazanın vatan haini, Atatürk’ü sevenin darbeci, Uludere’nin ve Reyhanlı’nın hesabını soranın bölücü, vatanını sevenin faşist, kentindeki son yeşil alanı koruyanın CIA ajanı, onur Yürüyüşü yapanın Avrupa ve ABD güdümlü sapık, nükleer santrale karşı çıkanınsa gerici ilân edildiği bir zamanda yaşıyoruz.

    Kendi görüşlerinden olmayan herkese bir kulp takan ve en acımasız suçlamalarla mahkemelerde süründürmekten veya SS takımı haline gelmiş güya vatandaşı korumakla görevli polisin zulm etmesine imkan sağlayan bir yönetici grubun olduğu devirdeyiz. Fiilen hükümet olmadığı halde o polis bugün yine emirlerini dinledi beyefendinin ve kendilerinden olmayan insanlara ramazanı bahane edip zulm etti.

    Bir yandan Suriye bataklığına bu ülkenin evlatlarını göndermek için büyük bir algı çalışması yaptırıyor, kendi evlatlarını askere göndermeyen beyefendi. Bilmem savaş sonucunda başkanlığı garantileme düşüncesi mi yoksa maddi kazancına kazanç katmak mı.

    O ben verdim emri bennn diye meydanlardan bağırıp güzel gülen çocuklarımızı öldürtmesini henüz unutamamışken şimdi gençlerimizi savaş bataklığına yollamaya çalışıyor. Satın alınabilen ve koltuk sevdasına düşen muhalif parti vekilleri ise koalisyon bile düşünüp sokaktaki insandan ne kadar uzak olduklarını tekrar kanıtlıyor.

    Savaş kararı alırsa yine bizler çıkacağız sokaklara savaşa hayır demek için, yine bizler gazlanıp,plastik mermiyle vurulup kör-sakat kalacağız. Ama ahdım olsun, ben savaşa hayır demek yolunda her şeyimi veririm, gözümü de canımı da. Yeter ki bu vatanın çocukları deli bir adamın ihtirasları için ölmesin.  Ve eğer sandık sandık dedikleri halde sandıktan çıkanı tanımazlarsa, bu sokaklar öyle bir karışacak ki 2013 Gezi' yi mumla arayacaklar. Biz efendilikle medeni direnişi yaptık, onlar bizi katletti. Bir Gezi daha olmaz, kanlı ve silahlı iç savaş olur.

    Siz de Yorum yapın