Hadi Bakalım

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler




    Bir mouse darbesiyle sadece keyifli içerik kaldı bu yazıda. Ne güzel müzikaldir bu. Keyifle dinleyelim işte, ne gerek var benim saçmalıklarıma:)









    4 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Her ikisini de seyrettim. Her ikisi de harika. İkincisini çok yeni seyrettim. Bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim doğrusu.
      Bu arada Sis, layık olduğun kadar mutlu olmanı istiyorum. Yengeç içgüdülerim senin şu anda olduğundan çok daha fazla mutluluğa layık olduğunu
      söylüyor.

    2. Sis says:

      Ayten Gökçerin bu müzikali oynadığı zamanki güzelliğine hep şaşırmışımdır. Bence muhteşem güzellikte . Aynı şekilde Nurgül Yeşilçayında belki en güzel hallerinden biri.

      Sadece bu değil benzer yönleri. İkiside kendilerinden 20 yaş büyük olan erkeklere olan aşkları sebebiyle o erkeklerle evlenip çok daha muhteşem olabilecek kariyerlerini aşk ve evlilikleri uğruna geri plana atmışlar. Ayten Gökçer tam da bu müzikalde oynadığı yıllarda kendisine Hollywood kapısı açabilecek bir teklifi geri çevirmiş o yıllarda. Ki bu güzelliğiyle ve yeteneğiyle sanırım gitse oraları sallardı.

      Mutluluk konusuna gelince Asumancığım; bir devrin Maarif bakanının söylediği cümle gibi. Hani okullar olmasa ben bu Maarifi ne güzel yönetirdim demiş. İçinde insan olmasa çok kolay bu hayatı yaşamak da mutlu olabilmek de. belki de ben insan özürlüyüm bilemiyorum.

      Umarım bayramın iyi ve mutlu geçiyordur.
      Sevgiler

    3. Yorumumu yeniden okuyunca düzeltme gereği duydum.Layık olmak yanlış olmuş.Haketmek daha doğru kelime.
      İçindeki insan seni bu gün zorlayabilir.Ama sahip olduğun her mutluluğu da onun sayesinde içine sindireerek yaşayacaksın emin ol.
      Bana gelince, bayramları sevmem için tek bir neden söyle.

    4. Her ikiside muhteşemdi, Türkan Şoray'ın da hakkını vermek gerek oda çok güzrldi. Yani bu seneryoda kim oynarsa seyrederim aslında:))

      Bu arada bende bir mim'in var alırsan sevinirim.
      Sevgiler...

    Siz de Yorum yapın