Do Not Mock Me

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    Az önce Siminya'nın blogunu okudum da o yazdırttı bunu bana. Ben inanamıyorum arkadaş insanların yaşadığı bu kadar travmatik olayları bir nevi seri tv dizisi tadında başkalarıyla paylaşmalarına.
    Belki bu inanamazlık yüzünden hiç bir zaman Pucca ya da Siminya ya da PinkFreud gibi blog yazarlarını kaale alamadım. Bana hep bu şahıslar rating peşinde toplumun istediği doğrultuda yazar gibi geldiler. Büyük olasılıkla ben yanlışımdır; bknz; şahısların yayınlanan kitapları. Ama ben yine de inanamıyorum, insanın kendisni bu kadar travmatize eden olayları bloglarda binlerce yabancıyla paylaşmasını. Deneme yapayım desem ilk aklıma gelen onca olay var ki. Bir çocuğun 3-6 yaş arasında yaşadığı şehirde senede bir gidilen bir ordu evi yılbaşı eğlencesinin geride kalan anıları. Sakın demeyin o yaşta çocukta o zamandan anı olur mu diye; oluyor!
    10-12 yaşı civarı, Konyada bir askeri eğlence gecesinde, sadece yaşıtı çocuklarla orduevi çevresinde gözden kayboldu diye eve dönüldüğü anda verilen ceza.
    15 yaş civarı yine aynı yerde yaşarken, peder bey yaşadığı vurulma kazası ( ! ) sonucu bir kolu sakat, yarı felçli, pipetle beslenir durumda, ama kızı ona gereken süt tenceresini arkadaşlarına takıldığı için yarım saat geç getirdi diye suratını kapıda yumruklamakta hiç bir fiziksel engel görmezken.

    Bırakın lan bu ajitasyonlarla blog yazma işini. Yapmaya kalksam allahını yapacak malzeme var bende. Sanal dünya yalan dünya onu biliyoruz da; bu kadar mı ayağa düştü rating sorunu? Eğer yazabiliyorsanız sizi yok etmemiştir; yok eğer sizi yok edeni yazabiliyorsanız ben insan olmanızdan şüphe ederim.

    2 Kişi Yorum Yapmış.

    1. su says:

      güzel yazı..son cümlene imza atarım !

    Siz de Yorum yapın