Canım Acıyor

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    Ne yanıma dönsem kemiklerim batıyor, yatamıyorum. Kah kendimi göğsünden kahpe kurşunla vurulmuş yerde son nefesini veren bir evlat yerine koyuyorum; kah enkaz altında üzerinde tonlarca beton olup da hala yaşama şanssızlığı-şansına sahip biri yerine. Emin olduğum tek şey var. Ben bu uykularımda beni ele geçiren kimlikleri yaşıyorum ya bin bir acısıyla; hah işte benden başka bu kabusları yaşaması gerekenler bunu yaşamıyor. Hatta en başta yaşaması gereken devlet-i aliler hiç yaşamıyor.

    Duygusal acının insan üzerindeki etkisi tuhaftır. O acıyı önce kanıksamaya çalışırız, ki eğer yardımcı unsurlar varsa o acı alışıldık hale de gelir cidden. Oldu da ona alışamıyorsak red etme dönemi gelir. Red edip yok saymaya çalışırız, gözümüze gözümüze sokulana kadar. Sonra inkar dönemi gelir; yok saymaya çalışıp olmadığına dair deliller sunmaya çalışırız beynimize.

    Ben, insan kızı Sis, o kadar acizim ki bu olan olaylar karşısında; elimden geleni yapmak bile acımı hafifletemiyor. Bir kamyon su yollamışım neye yarar?

    3 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Ne içten dile getirmişsin duygularını...Hem acını hem aczini paylaşıyorum. Çok yazık...

    2. Bugünleri atlatmaktır dileğim...

    3. Sis says:

      Şu anda İstanbulda Şişli ve kadıköy belediyeleri en hızlı ve organize yardım kanalını sağlıyorlar.
      Bir kaç yararlı bilgi.
      aşağıdaki site yardım yöntemleri için en güncel site.

      http://vandepremi.com/

      yurt içi kargo üzerinde adres olarak "Van Afet Koordinasyon Merkezi"yazan kargoları ücretsiz yolluyor.

      acı olacak ama yolladığınız paketlerde yer alan nesnelerin ambalajlarını içeriğe zarar vermeyecek ama yağmacıların da işine yaramayacak şekilde tahrip edin.

      eğer enkaz altı kalanlar konusunda ihbarınız olacaksa http://twitter.com/#!/AKUT_Dernegi adresi en iyi seçenek,ama lütfen mükerrer duyuru yapmamaya çalışın.

    Siz de Yorum yapın