Yeni Filmlerimle Karşınızdayım

    Yazan: Duman Etiket: »
    Beğeniler


    Valla çok fazla yazcak bi şeyim yok. Annem mutlu Korsan sayesinde. Ehh ben de pek huysuzluk etmedim. Gerçi çoğ fena tüy döküyorum, kadın hep ya elinde fırça peşime düşüyor gel taraycam seni diye, ya da elektrikli süpürge çalıştırıyor. Ama o süpürgeyle aramı düzelttim ben, bana tehlike yaratmadığını anladım en azından. Bi de tepesine çıkabiliyorum lan, sakat bi şey olsa çıkamam ki üzerine.

    Korsan denen denyo ise bu kadının her yerine kokusunu saldı gitti. Akşamları eve geldiğinde bi burnumu yumuyorum paçalarına falan sonra utanıyorum, yanlış anlayan olur felan. Erkekiz sonuçta ikimiz de.

    Len insan tipleri, sağa sola su kapları koyuyosunuz de mi? Duyamadımmmm? Haaa tamam koyuyoruz sesleri çoğunluktaydı. Valla annem geçen görmüş tükkanın mahallesinden olmayan ama ordan geçerken su kabına yumulup suyu sömüren bi köpek arkadaş. İhmal etmeyin aman ciyerlerim. Susuzluk sizi sadece rahatsız eder, ama bizleri öldürebilir.

    Aaa esas size süper güzel bi haberim var. Belki bilmezsiniz. Bi güzel insan abla var adı ismi cismi bu twitter hesabında olan. Onun can dostu aylar önce kaybolduydu. Bakın siz güzel hayvansever insanlar sayesinde İstanbuldan giden köpek dostum Ankarada bulundu. Hiç vaz geçmeyin e mi biz kaybolursak bizi aramaktan. Şimdi bu Paşa abi hastalanmış , ama öyle bi annesi var ki sevgisiyle tedavi etcek onu biliyorum.

    Bi de annem sağa sola koyduğu su kaplarını atan o insanımsı mahluklardan çok şikayetçiydi. Evde Kedi Var abladan süper bi fikir aldı. Bu yazıları görünce siz iki ayaklılar içinde dört ayaklıdan beter olanlarınız utanıp kapları atmıyomuş, hatta su bile dolduranlar oluyomuş. Deneyin derim ciyerlerim.

    Bi de bi de Paçoz aplaaaaaaaaaa ,annen sana iyi bakıyo biliyorum da; sen de kendine iyi bak noolurr.


    Sıra geldi müthiş filmlerime. Çoğ güzelim de mi ciyerler :D






    7 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Az daa beni unuttum sandımdı. Sonunda adımı görünce bi sevindim ki sorma. Sen ne oyunbaz ne tatlı şeysin lan. Yaw aslında her sabah ve akşam elime o ilacı sürünce bi canım yanyo bi gün ben de ısıracam ama dişlerim büyük diye kendimi tutyom.
      Bi de yeni doktoru hiç sevmedim. Her yerimi mıncırıyo. Öbür adam uzaktan bakıp giderdi ne güzel. Neyse bu filmlerden bol bol isterim. Eğleniyom yaw.

    2. Melange says:

      Isiran Duman'da altyazi sanirim söyle olacakti; " yaw birak elleme, daha yeni temizledim kürkümü,zaten yala yala öldüm, allaa allaa bak anliyo mu, simdi isircam caninda yancak, oooo anlayan kim, haspinallaaahh, ben bi daha temizliim su kürkü..dokunmaz artik insallah.." :))

    3. Dumancım müjde:) Şimdi parktan geldim. Bi güzel gezdik. Bizimkine çok kızıyodum patime acıta acıta bi şeyler sürüyo diye. İyi yapmış yaw. Yalnız bi tuhaf benimki sulugöz. Sevinir ağlar üzülür ağlar.Şimdi gene baarta baarta sürecek. Neyse öptüm ve kaçtım.

    4. Duman says:

      Paçoz ablam seni unuturmuyum hiç? Bazen hani yara deşmiyim diye fazla yazamıyorum işte ben de annem de. Çook ama çook sevindim iyileşmeye başlamana.

      Melange apla,
      Dilsiz dillerime tercüman oldun vallaha. Anlamıyo işte kadın, sonra adım ısırgana çıkıyor.

    5. su says:

      ya bu kedilerin 2 sevildikten sonra önce ısırmaları sonra da illa yalanıp temizlenmeleri yokmu:)))ha bak duman kızım sana diyor ki :

      canım aşkım,süpürgeye nasıl alıştın bana da söyle,senin yarın kadar tüyüm olsa da bu sahipten dönme kölem tüylerimden illallah dedi ve hergün beni musluğun başına götürüyor ve suyla üzerimde ki karnımda ki tüyleri ıslatıp alıyor yaaa.. yanlız kendimde anlayamadığım şey şu ki; bu kadın musluğu açtığı an başıma gelecekleri bile bile tezgaha zıplıyor ve onun beni ıslatmasına izin veriyorum.ama merak etme karimayı çizdirmemek içinde tezgahtan inerken bildiğim tüm küfürleri ederek iniyorum :)

    6. Duman says:

      kocapopo aşkım,
      bak o süpürgeye bi pati at( gerçi atmışsındır illa da) sana geri bi hamle yapmıyor,yapamıyor. ben annemle abim konuşurken duydum. bu bizim korktuğumuz şeylere onlar makine diyor. yani beyinleri akılları falan yokmuş. çık bebeğim tepesine, bi keyifli oluyo insanlar o süpürgeyi çekiştirirken tepesinde olmak.
      ben aynı keyfi abim okuldan gelip okul çantasını yere atınca da yaşıyom. çıkıyom çantasının üstüne o da bana koridor boyunca kızak yaptırıyor.

      aman diyim ööle sahipten bozma köle falan deme uyandırma insan kısmısını.

    7. Meraklı says:

      Yirim ben o kuyruğu yirim, hastayım şu kedi milletinin o kuyruğu lakayt lakayt pat pat yere vurmasına :D Duman ikigözüm yine karizmasın yani, süpersin olum süper,bu ne yakışıklılık,karizma 41 kere yani, korsan videolara çıkmasın diye bütün seksapelini kullandın yine demi, seni köftehorrr..:DDD

    Siz de Yorum yapın