Yaşama Tutunuyor Henüz

    Yazan: Sis Etiket:
    Beğeniler




    Öğlen gibi önce telefonla sonra veterinere gidip kontrol ettim. Hiç mecali olmasa da,bana gözlerinin feri sönmüş gibi gelse de veteriner ekibi evelki geceye göre daha iyi dedi. Ama akşam 5 gibi aradığımda tekrar vücut ısısının düştüğünü, serum bağladıklarını ve yemek yediremediklerini söylediler. Yani bu sabaha kadar durum hâlâ kritik. Lütfen, ama lütfen benden can alıp ona verebilecek varsa yapsın. Eğer yaradan varsa bu kadar kötü değildir de mi; minnak bir yavrunun ölümü kime ne sağlar ki:(

    9 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Meraklı says:

      Canım yaa, inşallah düzelir :(((

    2. Yavru olduğuna göre dirençlidir, ne oldu bu yavrucuğa? Araba filan mı çarptı? Nesi varmış? Hastalık mı? :((inşallah iyi olur, iyi haberlerini beklerim..........melekler yardımcısı olsun

    3. Tolga says:

      sizden kediciğin durumunu takip edeceğim.
      sevgiyle.

    4. Sis says:

      bücürüğün annesi,
      bir önceki yazıya konu olan sokak hayvanlarına araba çarpması filmindeki son aktördür bu minik.

      Durumu henüz iyi değil.Bugün Beşiktaş Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon merkezine aktardık. Oradaki veteriner zaten adam alışık bizim sokaktan gelen hayvanları ameliyat etmeye. 48 saat serum ve enjeksiyon desteğiyle müşahade altında kalacak.ameliyatı kaldıramazmış şu anki haliyle.
      bebeğim zaten o araba altlarında bi,zden kaçarken ciğerlerinin son gücüyle miyaklıyordu,şimdi miyaklarken sesi çıkmıyor.

      Hepinizin ilgisi ve en önemlisi, dualarınıza teşekkür ederim.lütfen iyi dilekler ve dualara devam.

    5. Dün akşam da Rayuş tuhaf bir suratla geldi. Kurcalayınca söyledi. Evdeki kalıcı kedilerden birini motosiklet çiğnemiş. Gören de işten dönüş yolunda oğlu. Bana da belli edemiyor kızcağız. Kahroldu.
      Senin kedicik için dua ediyorum.

    6. Sis says:

      YAPAMADI,ÖLDÜ.

    7. Oldumu :((( Cok uzuldum..kedicik:(

    8. ah canım yaaa:((((şu dünyadan nefret ediyorum...olmaz olsun böyle dünya:(((

    Siz de Yorum yapın