Satın Alma Sahiplen Vol:2

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler

    Hepinizin haberi olmuştu eve aldığım dişi hamile kedi ve yavrularından. Yavrular  hepsinin de iyi evlere gittiği şekilde yuvalandırıldı. Çok sevdiğim arkadaşlarımla tanışma bahanemiz bile oldu bu yavrular. Anaları da kısırlaşma ameliyatına gitti ve bu geçtiğimiz hafta içinde eve döndü. Şimdi önümüzdeki hafta sonuna kadar kız bende kalacak ve iyice kendini toparlayacak. Ama mevsim itibariyle nereye baksanız bu ara yavru kedi var. Ve hepsine yetişmek imkansız olsa da arada yolları benle kesişenler oluyor. Yuvalarına giden yavruların bahtı bu yavruda da olur inşallah.


    İş yerimin olduğu caddede cuma sabahı kedi viyaklamasıyla fark edildi. Arabaların altına saklanmış ve sesi kesilene kadar bağırıyordu. Şükür araba altında ezilmeden yakalamayı başardık. Tanışın bu en fazla iki aylık minik tekir kızla. Sanırım en azından son bir haftadır annesinin yanında değil çünkü kulakları çok kirli. Genel sağlık durumu gayet iyi gözüküyor, ama pazartesi veteriner ablamıza gidecek. İç parazit tedavisine bugün başlandı. Çok akıllı bu kız hemen kum kullanmayı öğrendi. Çok iştahlı ve oyuncu. Şu anda evde biri demirbaş, öbürü geçici kalan diğer iki kedi sebebiyle bir oda içinde yaşamak zorunda ne yazık ki. Sahiplenir misiniz? Sahiplenemeseniz de bunu çevrenizde yayar mısınız? Sonu araba altında ölmek olmadı, ama sevileceği koşup oynayabileceği bir evi olmasın mı bu güzelliğin?

    Ücretsiz verilecektir, iç-dış parazit tedavisi yaptırılacaktır, aşı karnesi çıkartılacaktır. Tek istediğim onu ömrünün sonuna kadar bakacaksanız almanız ve eğer bakamıyacak koşullara düşerseniz sokağa atmak yerine bana geri vermeniz.






    4 Kişi Yorum Yapmış.

    1. On yıl daha genç olsam onu da alırdım emin ol. Hem benim canavarın gazını alırdı, hem de birlikte vakit geçirirler eşyalarımı rahat bırakırlardı :) Sanki benziyor da. En kısa zamanda umarım sımsıcak bir yuva bulur kendine.

    2. Keske Turkiyede olsaydim, alirdim inanki..cok sevimli canim ya insallah bir yuva bulunur. Face book umda msg birakacagim sayfanizla ilgili..ve kedicik hakkinda..

    3. Tolga says:

      ankara da husky köpeğimiz vardı, yerleşik plana geçtiğim zaman kedi alacağım. Asuman ablaya verdiğiniz de çok şirin.
      sevgiyle.

    4. Sis says:

      sağolun iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için. Bu arada bugün veterinerdeydik;kız değil oğlumuzmuş,2 aydan da ufakmış. Basit bazı sindirim problemleri var onların tedavisi başladı. Çok kuduruk çokk.

    Siz de Yorum yapın