Satın Alma Sahiplen VOL 3

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler

    Biliyorum belki bazılarınız benden bıkıyordur. Ne bu hep kedi hep yardım hep bir ağlama hali diye. Ama mevsim itibariyle bir süre bu tarz postlarım olacak. Kısmetlerinin nereden geleceği hiç belli olmuyor çünkü.
    Bu resimlerini göreceğiniz her biri ayrı bir güzellik olan yavrular bir iş yerinin kapısında istenmemişler. Yine de bunları bulundukları kliniğe terk eden kişi insaflıymış demek zorundayım çünkü biz hayvanseverler çöp torbalarında ağzı sıkıca bağlanıp da ölsünler diye çöp konteynerlerine atılan bebeklere de alışığız. Düşünün hayvanlara karşı yapılan davranışları artık kötünün iyisi diye sınıflandıracak haldeyiz. kaldı ki insanlara da aynı şekilde ya. Ama bu konulara girmek kolay da girince çıkılmaz. Sayfalar dolusu yazılır, saatlerce konuşulur ama bir çözüme varmak zordur. Bakın her biri ayrı bir masumiyet, her biri ayrı bir güzellik şirinlik abidesi. Ve en önemlisi her biri yaşamayı, sevilmeyi, mutlu olmayı hak ediyor.

    Bu yavrular İstanbul Çekmeköy' de bir klinikteler şimdi. Orada fazla zamanları yok, acilen yuva bulmaları gerek aksi takdirde sokağa bırakılacaklar.

    Klinik irtibat için:
     0532 505 52 10 
     0535 702 87 41







    One Response so far.

    1. Kedi dünyasına bodoslama dalmışken o çaresiz yavruların varlığı o kadar üzüyor ki beni. Buraya gelip üzüntümü yazmak onların işine yaramaz onu da biliyorum ama...

    Siz de Yorum yapın