Ateşi Yakalamak

    Yazan: kukis Etiket: »
    Beğeniler



    Yazarı :Suzanne Collins
    Yayınevi :Pegasus Yayıncılık
    Basım Tarihi : 09 - 2009
    ISBN : 6054263127
    Sayfa Sayısı : 400
    Çevirmen : Sevinç Tezcan Yanar

    CAPITOL MUTSUZ, HUZURSUZLUK ARTIYOR, ATEŞLE DANS EDEN KIZ BİR KIVILCIM YAKTI,YERİN ALTINDAN YÜKSELEN İSYAN ŞİMDİ PATLAMA NOKTASINDA!KIVILCIMLAR PARLIYOR, ALEVLER YAYILIYOR VE CAPITOL İNTİKAM İSTİYOR.
    Geçen yılın Açlık oyunları galibi Katniss Everdeen'in oyunlarda yaktığı küçük kıvılcım tüm Panem'i alevlendirecek ve mıntıkalarda isyanların başlamasına neden olacaktı. Capitol ise bu isyanlardan Katniss'i sorumlu tutacak ve ondan intikam almak, diğerlerine ise hiçbir galibin Capitol'ü yenemeyeceğini göstermek için çeyrek asır oyunları adı altında korkunç bir süpriz yapacaktır. Kitabın kapak resmi olan, Katniss'in oyunlarda taktığı Alaycıkuş iğnesi ise bu isyanların simgesi olacaktır. Tüm bunlar olurken Katniss kendisini bir aşk ikileminin içinde bulacak ve nasıl bi seçim yapıcağını 3. kitapta görücez. Bakalım Katniss bu kadar acı ve korkuyla nasıl başa çıkacak...
    Ekleyen Yorumu:
    'Açlık Oyunları' adlı romanın devami niteliğindeki bu romanda en az 1. kadar ilgi cekici ve de merak uyandirici. Ben iki romani da pes pese okudugum halde kesinlikle sıkılmadım hatta 3. roman 'Amazon' merakla bekliyorum, 24 Agustosta Türkiyede satisa sunulmasi bekleniyor.

    Siz de Yorum yapın