On Your Six Boss

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    Ehheheu CSI dizilerinden NCSI dizilerine terfi ettim. Yani Crime Scene Investigation derkene bir anda kendimi Navy Crime Scene Investigation dizisinde buldum. Denizle ve denizcilikle olan bilgim yetemedi tabi, bi yandan seyredip bir yandan araştırma moduna girdim ( araştırmacı bilgilendirici yazıcı Sis emre amade komutanım! )

    Bir kere en çok duyulan cümle " yes sir " cümlesi. Allaam biz bu cümleyi paraşüt kampında " evet komutanım" diye kullanırdık. Hani sırtınıza basan postalın sahibi 20 şınav daha dediğinde söylenen cümleydi bu. Neysem konuyu GI Jane moduna sokmadan yazıyı yazmamın gerekçesine geleyim.

    Semper fidelis. Bu cümle " her zaman sadık " anlamında. Sadakat ne peki? Bir fikre, bir insana, bir dine ? Kimlere ve nasıl sadık kalabiliyoruz?

    Kocamıza sadık kalıyor muyuz? Peki bu sadakatin ölçüsü ne? Ben bi dolu insan tanıyorum, kocasını-karısını fiziki olarak yani cinsel ilişki kurarak aldatan, ama cinsellik olmadan beyniyle gözüüyle her an aldatan.

    Din kurallarımıza sadık mıyız? Ben değilim de ben kriter de değilim agnostik olmamdan dolayı. Kaç kişi ramazanın bitişini bayram tatilinde rakının dibine vurarak kutladı?

    Off konu dağıldı, yazmasam diyeceğim yerlere gidecek. Ben seviyorum yine de bu asker toplumunu.

    Sir, yes Sir, as you command sir..

    BSG evladım, kasma beni artık bu asker moduyla.

    Bi de yazı cidden kötü olmuş nan.

    4 Kişi Yorum Yapmış.

    1. su says:

      nan sis...ben beğendim valla he :)))
      bu arada agnostik olmak iidir !

    2. Sis says:

      eheheu dün gece 2 bölüm NCSI üst üste seyredersen böyle oluyor işte şekom :D

    3. Sis, sana mail yolladım gördün mü?

    4. Sis says:

      Okudum Asucum cevap da yolladım

    Siz de Yorum yapın