Dikkat!!

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler



    Dikkat aşağıdaki resim ağır ifşa içermektedir. Kendi kendime verdiğim siyaset yazmama sözüm olmasa diyeceğim çok laf var aslında. Resime sağ tıklayıp yeni sekmede açıp büyütebilirsiniz. Çünkü okunması gereken şeyler yazıyor. Buyrun olduğumuz nokta burası işte...






    Biz muhafazakâr demokrat bir parti olarak dindar bir nesil yetiştirmek istiyoruz!!

    10 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Melange says:

      her sey adim adim..sindire sindire..ne zaman sesler cikmaya baslayacak merak ediyorum, belki de arik hic ses cikamiyacak...tarihte cok yakinimiza baktiginda ne byük bir parallik var ve korkutuyor iste bu..

    2. Pınar says:

      Koşar adım önümüzdeki uçuruma ilerliyoruz. Bilerek, görerek ve hatta isteyerek. Vah bize.

    3. Meraklı says:

      Bakınız: Kurbağa nasıl kaynatılır...

    4. Sis says:

      Hepimiz aynı endişeleri paylaşıyoruz sevgili Melange, Pınar ve Meraklı. Bakın bugün bu haberlerin ardından son bomba açıklama geldi RTEden. Çocuklarımız DİNDAR OLMASIN DA TİNERCİ Mİ OLSUN İSTİYORSUNUZ diye kendisini günlerdir köşelerinde yazılarıyla eleştirenlere sordu.
      İşte sorunun temeli bu cmlede zaten. Eğer dindar değilsen başka ve kötü bir şeysindir. Kendisinin o tinerci sözünü sıfat olarak kullanmaması gereken devletin başı olduğunu bile düşünmekten aciz bu zat. Sen ki kimseye tinerci sıfatı kullanılmaması için tiner bağımlısı çocukları rehabilite etme görevine haiz olan devletin başısın. Görevini yapamadığını cümlelerinde " tinerci" sıfatını kullanarak kabul ettiğini görmekten bile acizsin.

      Benim lise ve orta okul yıllarımda din ve ahlak dersi seçmeliydi.Velinden muaf kalmasını istiyorum yazısı getirdiğin takdirde o dersi almazdın. İşte demokratlık böyle olmalıdır. Koy arapça dersini isteyen okusun. Ama tüm öğrencilere ha bu ders zorunlu okunacak, milli güvenlik dersi okunmayacak diye diretirsen sen demokrat olamazsın. Muhafazakarlığı da bir adım geri geçer yobaz ve baskıcı bir dikta olursun.Sonra senin beyninde dindar olmayan her birey kötü ve asimile edilmesi ya da değiştirilmesi gereken bireyler haline dönüşür.

    5. İzninizle tinerci olmak istiyorum :) şimdi bunun için izin mi almamız lazım! Kendi kendimize sansür uygular hale geldik :))

    6. Sis says:

      Bolat,
      ikametgah,aile durum bildirimi,nüfus kağıdı,adli sicil belgesi, hee bi de imanlı derneklerden birine üye belgesi. Yaş müsait olsaydı sizde imam hatip öğrenci belgesi yeterdi.

    7. Melange says:

      birkac hafta evveldi, Yilmaz Özdil CNN Türk te Aysenur Arslan'la Medya Mahallesi'nde sohbette söyle diyordu "bazilari duruma bakip, niye dert ediyorsunuz ki ferahlik var her yerde diyorlar, halbuki son sürat selaleye dogru yaklasiyoruz, onlarin ferahlik sandigi, o kadar yaklastik ki artik selalenin sulari yüzümüze carpiyor, onu ferahlik saniyorlar"

    8. Sis says:

      melange,
      belki bu da doğru bir yaklaşım. Bildiğim bir şey varsa felsefe der ki" eğer bir şeyi yenileyeceksen ama o şey çok köklüyse önce onu yer yeksan etmelisin ki yenisini kurabilesin". belki bu diğer sosyal bilim dallarında da geçerlidir. belki de kurmak istedikleri şey ne ise önce mevcut olanı yok etmeleri lazımdır. Ve bunu da kitleleri teyakkuza sürüklemeden yapmak en ılıman yöntemdir.

    9. d@phne says:

      Ya teyzesi, benim kızım kendisine İngiltere'de okul aramaya başlamış. Ne diyeyim şimdi bu çocuğa ben? "Anne arapça mı öğreneyim, başımı mı örteyim? Ne istiyorsun sen?" diyor

    10. Meraklı says:

      Dindar veya tinerci ortası yok bu söyleme göre, ya dindarsındır (ki bu dindarlığın kıstası nedir o da ayrı bir mevzu) ya da tinercisin...Bu mudur???

    Siz de Yorum yapın