Çoktan Seçmeliye Hayır

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    Hepinizden özür diliyorum. Kendimi offline yapıp karpuz tarlasından karpuz seçercesine kimle yazışacağımı seçmediğim için. Gerçi bir gün denemeyi istiyorum. Ohh Leyla geldi du onla yazışayım; alaaa Ayşe daha süper, potansiyel var, du ben offline olayım da ona yazayım. Ne lan bu, karpuz tarlasından karpuz mu seçiyorsunuz ?

    Ben hep online olduğum ama işime daldığımda bana yazanlara cevap veremediğim için tüm MSN ve Google Talk arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bir de bana bir şey sorup da , epey sonrasında cevaplayabildiğim kişilerden özür diliyorum. Ama kesin emin olabileceğiniz bir gerçek var ki ( ki bence dürüstlükle yakından alakalı ) ; ben online isem orada suretim değil aslım vardır. Eğer dışarıda gözüküyorsam cidden o anda pc başında değilimdir. Eğer beni hiç bir zaman online göremiyorsanız; anlayın ki karpuz tarlasında seçilmeyi bekleyen karpuz olmak hoşuma gitmemiştir.

    3 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Kesinlikle katılıyorum. Kendini gizleyen ayıp yapar. Boşver şimdi, tatilin tadını çıkarmaya çalış... Sevgiler, iyi bayramlar. :)

    2. Sağ taraftaki 'translate' bölümünden yazıyı Arapçaya çevirdim. Muska gibi birşey oldu. Acaba yazıyı böylece basıp boynuma assam hayırlara vesile olur mu?

      Aşkolsun ya bi de, İbranice falan var ama Portekizce yok...

    3. Sis says:

      Cidden bak bi takmıştım ki kafama tatil felan zehir olduydu :P

      İyi bayramlar.

    Siz de Yorum yapın