14-15-16 Aralık tarihlerinde, İstanbul’daki Kanyon’da yine şarap tadım günleri var. !14 Aralık Cuma günü saat 18:30′daki açılış kokteyliyle başlıyor. Hem söyleşiler, hem de birçok yerli üreticinin şarapları sizleri bekliyor olacak. Şarapla tanışmak, ya da damak tadınızı keşfetmek için iyi bir fırsat. Detaylar
burada.
ETKİNLİK TAKVİMİ
Türkiye’nin önde gelen şarap üreticileri tarafından kurulan tadım standlarında birbirinden lezzetli şarapları, 14 ve 15 Aralık günleri 16:00- 20:00, 16 Aralık Pazar günü ise 14.00-18.00 saatleri arasında tatma fırsatı yakalayabilecekler.
5.Kanyon Şarap Tadım Günleri’ne katılacak 22 üretici arasında bulunan Arcadia, Baküs, Barbare, Büyülübağ, Chateau Nuzun, Diren, Doluca, Gali,
Gülor, Kavaklıdere, Kayra, Kocabağ, Kutman, Küp, L.A, Pamukkale, Sevilen, Suvla, Umurbey, Urla, Vinkara ve Yazgan’ın 290’a yakın farklı şarabı etkinlik süresince şarapseverlerle buluşacak.
14 Aralık 2012 Cuma
18.30 5. Kanyon Şarap Tadım Günleri Açılış Kokteyli
Yer: Etkinlik alanı
15 Aralık 2012 Cumartesi
17.00 Yemek ve Şarap Uyumunun Altın Kuralları
Ayça Çiğdem Budak Melek – WSET Onaylı Eğitmen
18.00 Şaraptan Keyif Almanın İncelikleri
Ebru Günaçan – Şarap Eğitmeni/Uzmanı
19.00 Şarabı Anlamak İçin Kullanılan Terimler
Duygu Konyar / Şarap Eğitmeni/ Uzmanı
16 Kasım 2012 Pazar
15.00 Şarap ve Beslenme
Leyla Hoşapçıoğlu / Diyetisyen-Beslenme Uzmanı
16.00 Baş Ağrısı ve Şarap
Mehmet Ömür – Tıp Doktor / Şarap Köşe Yazarı
17.00 Şarapla Yapılan Yemekler
Oluş Molu – Organik Ürünler ve Şarap Üreticisi
Yazın yapılmış olan son tadım ile ilgili kişisel notlarım ise
burada.
Oh oh afiyet şeker olsun :) yarasın.
Ah ! Orada olmak vardi ..giderseniz size keyifler olsun..sonrasinda paylasim yapin:)