Gereksiz Ciddi Yaşıyoruz Arkadaş

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler

    İşler Güçler dizisini seyredenler şimdi Ahmet Kural mimikleri ve ses tonuyla okusun aşağıya yazacağımı. Bu neyyy laan?


    Hakkaten gereksiz ciddi yaşayan ve gerekmeyen şeyleri ciddiye alan insanlarla dolu bu ülke. TV dizilerinin RTÜK tarafından yargılandığı, cezalandırıldığı, sansürün her alanda diz boyu olduğu bir ülke haline dönüştük. Bunu geç devletimizi yöneten insanlar işi gücü bırakıp TV dizilerini izliyor, sorguluyor, eleştiriyor ve üzerine yargıyı göreve çağırıyor. Dizi lan dizi, koca koca harflerle başında yazıyor zaten bu dizidir,tarihten esinlenilmiştir, kurgudur diye. Ardından ne oluyor; sosyal medya günlerce "he babam,ecdadın zaten at sırtında dolanıp mitoz bölünmeyle çoğalırdı" geyikleri yapılıyor. En azından gülüyor gülümsüyoruz. Ve başbakanın böyle olduğu ülkede gelinen son nokta şöyle.

    Zaytungu bilirmisiniz arkadaşlar? Tümüyle kurgusal haberlerin yazıldığı bir mizah sitesidir. Hatta ilk olarak internet üzerinde yaygınlaştığı zamanlarda mizah sitesi olduğunu bilmeyenleri derin şaşkınlıklara çekmiş bir sitedir. Ama bugün internetle haşır neşir olup siteyi bilmeyen, özelliğinin farkında olmayan yoktur. Yoktur diyordum ama varmış. Bakın zaytung bir makale yazıyor. Ateist olan bir imam hakkında. Olay tabii ki gerçek değil. İnceden giydirmek var, tabuları mizah yoluyla eleştirmek var, ama olmayan tek şey gerçeklik. Yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

    Ardından ne oluyor? Bu yazıyı ciddiye alan bir kurum tekzip yayınlıyor. Aha onu da burada okuyabilirsiniz. Tamam bir resmi kurum değil bunu yapan, ama ciddiye alması yetmiyor, ahlaksız siteden ahlaksız haber diyor, ardından gerekli devlet kurumlarından sorguladık diyor ve üşenmiyor bunu mutlaka resmi devlet kurumuyla organik olmasa da bağlantılı olan bir sitede yayınlıyor. 

    Off off, allah akıl fikir versin.

    3 Kişi Yorum Yapmış.

    1. su says:

      yurdum insanları işte!!komik diycem ama aslında üşenmeyip zaytunga cevap verenlerin durumu bence vahim.

    2. Durum bu kadar vahim huh??..acele kacmam lazim..aksama gelince tekrardan diger "buradan"..dedigin yerlere gidip okuyacagim..alem memleketiz alem..sevgiler
      (Siteyi ben bilmiyordum ama aksama onada bakacagim:)

    3. Meraklı says:

      Zaytung nedir bilmeyen ucube zihniyetli garabetler, ne diyeyim bilemiyorum...

    Siz de Yorum yapın