Yeni Yılınız Kutlu Olsun

    Yazan: Sis Etiket:
    Beğeniler


    Herkese mutlu ,sağlıklı, sevdikleriyle geçen, bol başarı içeren,bol paralı da diyeyim,ve bol oyunlu ama en önemlisi kendimizi ve sevdiklerimizi daha iyi birer insan yapma çabası ile dolu bir yeni yıl diliyorum.

    One Response so far.

    1. Sis says:

      beni ve kurulan ama ben ve sizler için sadece tarafımdan kurulan siteye iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma bilmukabele diyorum.tekrarlamak olacak ama içimden geldi.mekanı mekan yapan kullananlardır.bu benim işyerim dahil geçerli evrensel bir kural sanırım.benimle burda olanlara tekrar teşekkürler.olmayanlara ise vardır bi sebepleri diyorum.
      ve iç karartıcı olmayı istememekle birlikte,bunca senelik ticari yaşamımda,(ki sektör sebebiyle yılbaşında hit yapılan bir sektördeyim),ilk defa bu kadar cılız,ilk defa bu kadar eğlenme ve umut duygusundan yoksun,ilk defa bu kadar insanların adettendir diye kutladığı bir yılbaşı gecesi geçirdim.umarım bu bizde ve dünyada yaşanan genel durumla ilgili geçici bir durumdur ve bunu atlatırız.
      yeni yıl gecesi bence umudu simgeler.beklentileri,iyi niyetleri,insanlığı,ileriye bakmayı,daha iyiye ulaşma duygumuzu,sevgiyi simgeler,sevdiklerimizle geleceğe yönelik umutları.
      bunların kaybolması çok iç karartıcı bir durumdur bence.
      bunun olmaması için daha çok umut besleyelim,daha çok şey isteyelim,daha çok isteğimizi gerçekleştirelim ,daha çok sevelim ve kendimizi sevdirelim.umudunu güzel duygularını kaybetmiş bir toplum sadece ve sadece çöküşe doğru gidebilir.bunun olmasına izin vermeyelim.
      hepsinden önemlisi ben ve siz ebeveynler:bizim yaşam yıllarımız belli artık.ha 10 yıl eksik ha 10 yıl fazla.ama evlatlarımız inşallah bizlerden uzun yaşayacaklar.onlara umutlarını kaybetmemeyi ve iyi bir insan olmayı öğretelim var gücümüzle.

      kafa ağrıttım:D
      iyi geceler herkese .mutlu bir 2009 sabahına uyanmamız dileğiyle

    Siz de Yorum yapın