BSG Masal Version

    Yazan: Sis Etiket: »
    Beğeniler


    Masalımın kahramanı başka bir hikayenin figüranı olmaya gittiğinde tek bir şeyi göz ardı etmişti. Neden geri dönemeyeceğini. Biz gerçek yaşam prensesleri masallardaki prenseslere göre level atladık, ama kahramanlar hala aynı salaklık dozunda kaldılar. Kaldıkları gibi kendi salaklıklarının da bulaşıcı olduğunu düşündüler. Prensesler artık sadece kuleden saçlarını sarkıtmıyor, ya da öyle malak gibi uykuya yatıp sihirli öpücükleri beklemiyor, hele hele kurbağaları öpmeye hiç yeltenmiyor. Evet eğer gerekiyorsa halat bulacaksınız veya kaya tırmanışı öğreneceksiniz, tepeden sarkıtılan saçlar yerine. Uyuyan kadını olmadık zamanda öpmeye kalkışırsanız da "de get öteye " lafını hazmedebileceksiniz. Ne camdan tabutlara yatırılmayı bekliyoruz ne pamuklara sarıp saklamanızı. Kötü cadı üvey anneleri takmadığımız gibi bazen bizzat kendimiz kötü cadının ayakkabılarını giyiyoruz. Aynalara en güzel ben miyim diye sormak yerine dürüstlüğün aynası olabilir misin diye soruyoruz. Belki de gerçek hayatta prenslerin, kahramanların olmadığını mı anladık ?

    Beyaz at, varsan eğer sen oralarda mısın hala ? Prensin yalan oldu, peki sen???

    7 Kişi Yorum Yapmış.

    1. su says:

      Bu prenslerin birde şu versiyonları var.Önce başka ülkenin prensesleriyle kırıştırıyorlar,yada aşık oluyolar ne biliim,sonra akıllarına kuledekinin saçlarını sarkıtmış öylece beklediği düşüncesi geliyor..Haydi oğlum yürü seni kim tutar gazıyla kuleye geri dönüş yapıyorlar..Oda ne? kuledeki prenses saçları sıfıra vurdurtmuş :)))

    2. Sis says:

      Prenses ve kazınmış kafası :D
      Ben diyorum ki atda hala umut olabilir, tercih değiştirme zamanı belki.

    3. su says:

      :D:D neydi bizim şu atlı şarkının adı?
      'a horse with no name' di dimi ? tamm bize göre :)))
      ama ben bu sıra şu şarkıyı dinliyorum:
      'jar of hearts' söyleyen abla ise -christina perri ;)

    4. Ne diyeyim. Sıkıntılı bir ruh haliyle oturdum masaya. İyi ki okudum. Yazıya ayrı yorumlara ayrı güldüm. Koptum hatta. Galiba senin bu tarzının tiryakisi oldum .
      Keyfin daim olsun. (Şirin öfkenle birlikte)

    5. Sis says:

      Sevgili Asuman,
      Bu mizahın kurtarıcı gücü olmasa seyreyle bendeki kıyamet tufanı. Böyle atabiliyorum belki, gülerek güldürerek.
      Her daim kahkahan eksik kalmasın.

    6. Adsız says:

      asdhahsfsfsjs lol
      kurbaa öpmüyoruz cidden ya.
      sara

    Siz de Yorum yapın