PASAKLI TANRIÇA

    Yazan: d@phne Etiket: »
    Beğeniler


    Yayınevi: Artemis (9/2006)
    ISBN: 9789944485005
    Sayfa sayısı : 446 sayfa
    Dil: Türkçe
    Yazarı : Sophie Kinsella
    Çeviren : Bige Turan

    Samantha Sweeting başarılı bir avukat. Annesi ve erkek kardeşi de avukat. Tüm arkadaşları ve ayrıldığı sevgilisi ( buna sevgili denirse) avukatmış. 12 yaşından itibaren avukat olmak üzere yetiştirilmiş. Başka hiç bir iş yapmayı bilemiyor. Zaten vakti de yok. Ve biz onunla hayatının en önemli gününde tanışıyoruz. Çalıştığı avukatlık şirketine ortak olması bekleniyor. Kararın olumlu çıkacağı da kesin gibi. Fakat Samantha'nın tek kusuru olan dağınıklığı büyük bir hataya yol açıyor ve tam da o gün önemli bir müşterinin büyük miktarda para kaybetmesine neden oluyor. Samantha birden aklını kaçırıyor ve kendini ne yaptığını bilmez halde bir trene atıyor. Trenden hiç bilmediği küçük bir köyde iniyor ve hiç tanımadığı bir evin kapısını çalıyor.
    Bir hatanın insanın ince ince oya gibi işlediği hayatını nasıl değiştirdiğini merak ediyorsanız bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. Ben tatilde deniz kıyısında okudum. Bir çırpıda bitti. Kesinlikle çok eğlenceli , "bu kadarı da olmaz ki" dedirtecek bir kitap. Edebi olarak size bir şey katmaz, oturup kitap kulübünüzde tartışamazsınız ama iyi vakit geçireceğinizi garanti ederim. Şöyle söyleyeyim; son bir yıldır okuduğum kitaplar içinde bana "aaa, bunu bizim sitede mutlaka yazmalıyım" dedirten tek kitap oldu.

    2 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Sis says:

      Hmm cuma alayım kitabı senden.

    2. bu kitabı bende okudum. Okurken çok eğlendim, yer yer çok güldüm. Bazı yerlerde ise gözlerim doldu. Marian Keyes'ten sonra en sevdiğim chic-lit yazarı.

    Siz de Yorum yapın