Tez İcat Edile !

    Yazan: su Etiket: »
    Beğeniler


    Kıyamet kopmadığına göre ve durumlarımıza da kaldığımız yerden devam ettiğimize göre, ben bir kaç önemli şeyin derhal icat edilmesini istirham ediyorum ! 


    1-Öncelikli sorunum bu yemek yapma olayı..diyorum ki renk renk ve lezzetli,yer tutmayan minik drajeler icat edilsin! mesela;koyu yeşil bir hap,salata tabağına koyuyorsun dakika içinde hooopp nefis bir salata oluyor.İşte bunun gibi küçük yer tutmayan,kokmayan,bayatlamayan tabletler..lütfen! 

    2-Sonra pc başındayken mesela; diyelim yanımda bir kitap var yada yazılı bir kağıt,mouse ile o yazının,kitabın üzerinde şöyle bir gezinince olduğu gibi bilgisayarıma aktarabilsem onu. bir nevi copy-paste olayı işte..yani neleri icat ettiler de bir bunu düşünemiyorlar! 

    3-Birde ütü olayı var tabii..bana öyle bir masa yapın ki,masanın bir tarafına çamaşırları koyayım,diğer yandan hepsi jilet gibi ütülenmiş çıksın.Yani olmadık şeyler icat ediyorsunuz,sıkıysa bunu edin ! 

     4-Sabah kalktık işe gideceğiz dimi?bassam bir tuşa,2 dakika içinde önümde ki ekran bana ne giyeceğimi gösterse böyle çeşitli kombinasyonlar yaparak ve hatta geceden tasarlasa ve o grubu öne çıkarsa banada sadece alıp giymek kalsa.. 

    5-Şu kışın giydiğimiz çoraplar,eve gelince duş alsak ve onlar da duşla birlikte erise gitse...yok kaçtı,yok sıktı,çıkarması bi dert hüffff... 

    valla gece gece şimdilik aklıma gelenler bunlar ama devamı gelir.sizde yazın tüm zihni sinir procelerimizi topluca ilgili mercilere yollayalım :)

    6 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Tolga says:

      tez elden icat edilmeleri iyi olur:)
      yeni yılınızı kutlarım.
      sevgiyle.

    2. Meraklı says:

      Valla hiç fena olmazdı yani, hislerime tercüman olmuşsun Su :D

    3. Vladimir says:

      Bu ,icatlardan ben de istiyorum, yeşilliklerin salata olması çok hoşuma gitti hattta, elbasan tava, portakallı ördeki ıspanaklı börek yapabilen modelleri de olsun bunun :) Türk mühendislerimiz de nolur yağmurda göllenmeyen cadde, yağmurda baınca vızjjjktt diye su sıçratmayan parke icad etsinler. Paçalarımız kirleniyor.

    4. su says:

      tolga;senin de yeni yılın kutlu vede mutlu olsun :)

      meraklı;daha çok procem var bekle :)

      ve vladimir;elbasan tava dedin karnım acıktı ! bak şimdi elbasan tablet olsaydı da hemen şurda yeseydim fenamı olacaktı :)türk mühendislere gelince, şşşşştt uyandırma onları uyuyorlar....

    5. 2.ci madde hayaalim
      düşünseneniz çince lügatı beyine ışınlamak (süper bey)
      1.madde ise görselsiz olarak varmış uzaya gidenlere..
      3,4 ise pek feminen tutmas !

    6. MERHABALAR... blogumda miminiz var eğer kabul ederseniz çok sevinirim...

      http://kitaplarimolmadanasla.blogspot.com/2013/02/2-defa-mimlendimliebster-blog-award.html

    Siz de Yorum yapın