Kişisel ama çok kişisel bir yazı

    Yazan: su Etiket: »
    Beğeniler


    Bir kadın düşünün hiç tanımıyorum...... Yolda yanımdan geçse, ne o beni tanır nede ben onu o derece... Ama neye hemen sinirlenebileceğini,neyi alttan alabileceğini hemen anlarım.Nelerden zevk alabilir,neler onu neşelendirir güldürür genellikle tahmin edebilirim.Sohbete girişinden anlarım o günki modunu...Aynı şeyler sanırım onun içinde geçerlidir,bilir hemen söyler daha ben denemeden:)
    İnsanları algılayabilmek için,ilişkilerin düzeyini,seviyesini ve kalitesini belirleyebilmek için illa birebir-face to face- olmaya gerek olmadığını onunla anlamış oldum ben...İlişkimiz farklıdır yada en azından benim açımdan öyle.Mesela yaklaşık 5 yıldır "tanışık" olmamıza rağmen hiç bir zaman birbirimizin özelini,birimiz anlatmayı tercih etmediği sürece sormadık.Boşvermişlikten yada ilgisizlikten değil,o yada ben bunu zaten paylaşmak istediğimiz zaman paylaştığımızdan...Çok şeyimi anlattım ona,paylaştım,zaman zaman oda paylaştı yani biliriz birbirimizin sıkıntılarını ama bir taraf anlatmadan diğeri 'ya noldu o mesele' demez.

    Zaman zaman sorarım kendime;tanışsak mesela,karşılıklı oturup kahve içip bitter çikolata yesek yada karnımız acıksada şöyle kocaman bir tabak dolusu brokolili her türlü otla dolu bir salatayı paylaşsak....Büyü bozulur sanki uçar gider bu arkadaşlık..

    Ya ben seni bu şekliyle seviyor,değer veriyor,ve saygı duyuyorum ve biliyorum ki o dominant katı görünüşünün altında kocaman ama kocaman sevgi ve iyilik dolu bir yüreğin var.Bilirim sevmessin -seni seviyorum- demeyi,onu bırak -özledim- bile demek sana zor gelir ama boşverrr deme zaten ben senin yerinede diyorum ve seni seviyorum .

    9 Kişi Yorum Yapmış.

    1. Sis says:

      Şekomm karşılıklı bunlar biliyorsun, ama utandım yaw :$
      Şu internetin bana en iyi kazançlarından biri seni tanımış olmam diyorum o kadar.

    2. d@phne says:

      ay kıskandım ama şimdi :(((

    3. Son paragrafın altını kalın çizgilerle çiziyorum.
      Umarım Su, paragrafını çaldığım için kızmaz:))
      Ha, bu arada büyü konusuna da katılıyorum.

    4. Nazannesi says:

      Benim de internet daha doğrusu blogum sayesinde edindiğim dostlarım var, hoş biz yüz yüze geldik, geliyoruz ama.. ;) Burası sanal ama işte yaşadıklarımız, hissettiklerimiz pek bir gerçek!
      ps. sis, ne zaman buluşuyoruz bu arada? :P

    5. Sis says:

      @d@phne,
      Kıskanma, senin biyolojik yakınlık avantajın var. Şaka bir yana ablam D@phne benim en iyi dostum, en yakın arkadaşımdır. Bazen birbirimizi çiftelesek de tekme tokatla ( tokat olayı bana ait, 17 yaşındayken tokatlamıştım ben bu hatunu, ama o bir politika erbabıdır, sonradan kendi de kabul ettiydi evet seni çok kışkırtmıştım diye)genelde iyi anlaşırız. Ben çoğu şeyi bilirim o az şeyi bilir tadında giden ama güzel bir kardeş ve dost ilişkimiz var. Hayatımın olmazsa olmazlarından yani bu abla.

    6. Sis says:

      @ Asucum,

      Sen hiç olamayacağım dingin ve özerk denizsin benim için. Benim sularım hep çalkantılı hep karmaşık ve öfkeliyken sendeki o sakinlik beni acaip etkiliyor. Bir yandan böyle olabilmeye özeniyorum, bir yandan olamayacağımı biliyorum. Ve çok da uzak olmasa da yaşlarımız senden çok şey öğreniyorum. iyi ki varsınlardansın yani.

    7. Sis says:

      @Nazannesi,
      Senin tabirinle tek manyak sen değilsin, ben de tek manyak değilim :D
      Üçümüz bir aradayken Daphneyle sen beni sevgi pıtırcılığınızla çileden çıkartırsınız; senle ben Daphneyi deliliğimizle.Ben kadar kafası abuk çalışan ve yine ben gibi anne olmayı, hem de çok özel bir çocuk yetiştirmeyi beceren nadir tanıdıklarımdansın.
      Az kaldı şu buluşmaya yaw, D@phne bayram tatilini bitirsin gelsin ayarlarız.

    8. Sis says:

      Şekom bu sana yine, saat itibariyle duygusala bağlamış olabilirim, sabah okuyunca sevmezsem silerim ona göre :D
      Biz Su ile kendimize woodengirlsclub deriz ( odun kadınlar klübü). Sevmeyiz öyle gül mül alan,aşkıammm muhabbeti yapan erkekleri. Ve biz eğlenmeyi seven, kendince eğlenceli bir şeyi yaparken kötü düşünceli insanlar tarafından ne şekilde yorumlanabileceğini çok akla getiremeyen kadınlarız. Eski sitemizde biz kuma idik, çünkü onun ve benim rahatlığımı yanlış algılayan her erkek üye bir şekilde ikimize de musallat olurdu. Biz bunu auvvv bak neler oldu diye yorumlamak yerine birbirimizi kuma seçmekle yorumladık. Bu da yanlış anlaşıldı ya neyse.
      Zeka kıtlığı olup da tatlı su kurnazı şeklinde yaşamaya kalkan her kişi önce bizim radarımıza takılırdı. Biz de o kişilerle inceden eğlenmeye bayılırdık; ki bunun da zararını gördük.
      Neysem aramızdaki anılar ve eğlenceli anektodlar anlatmakla bitmez. Bunca yıl ( 5 ) olmuş ve biz hala birbirimizi leb derken anlayabiliyoruz.
      İyi ki varsın la merkez:D

    9. su says:

      çok yaşa merkez,anlaşıldı merkez,sakın yazıyı silme merkez :P

    Siz de Yorum yapın